• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hidink stiže u Čelsi za velike pare

Selektor Rusije Gus Hidink preuzeće ekipu Čelsija krajem ove sedmice, potvrdio je londonski klub.

 Hidink stiže u Čelsi za velike pare Izvor: MONDO

“Srećni smo što možemo da saopštimo da će Gus Hidink biti privremeni menadžer do kraja sezone. On će se sastati sa igračima do kraja sedmice. Zahvaljujemo se Fudbalskom savezu Rusije na razumijevanju i saradnji”, saopšteno je na zvaničnom sajtu Čelsija.

Mediji navode da su vlasnik Čelsija Roman Abramovič i Hidink u dobrim odnosima, jer bogati Rus finansira reprezentaciju "zbornaje komande".

"Preuzimam Čelsi kako bih pomogao prijatelju. Abramovič mnogo dobrih stvari radi za ruski fudbal i ja želim da mu uzvratim", izjavio je Hidink holandskim medijima.

Hidink se neće odreći selektorskog posla u ruskoj reprezentaciji, već će primijeniti princip od ranije kada istovremeno trenirao PSV iz Ajndhovena i nacionalni tim Australije.

Engleski tabloid "San" prenio je da će Hidink voditi Čelsi samo do juna, kada bi engelski premijerligaš trebalo da dovede Karla Anćelotija iz Milana.

Britanski list tvrdi da će Hidink za četiri mjeseca na klupi londonskog kluba inkasirati 2,8 miliona evra. Osnovna plata će mu biti 1,68 miliona evra, dok bi za uspjeh u Ligi šampiona i FA kupu ili Premijer ligi mogao dobiti još nešto više od milion evra.
Hidink je osim reprezentacija Rusije i Australije bio i selektor Holandije i Južne Koreje, a trenirao je još De Grafšap, PSV Ajndhoven, Fenerbahče, Valensiju, Real Madrid i Betis.

(agencije, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC