• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Didije Drogba - stipsa!

Kad neko zarađuje 115.000 funti nedeljno za očekivati je da ne cjepidlači za tričavih 430 funti. Ali, ne ako je u pitanju Didije Drogba.

 Didije Drogba - stipsa! Izvor: MONDO

Toliki je bio račun koji je reprezentativac Obale Slonovače i fudbaler Čelsija trebalo da plati čistačici za održavanje kuće.

Prema pisanju londonskog "Sana" (The Sun), Kendi Prajs, koja održava higijenu u njegovoj kući, tražila je od partnerke Didijea Drogbe novac za sređivanje kuće u londonskom predgrađu Okshot, vrijedne četiri miliona funti.

Tridesetdvogodišnja čistačica je "insistirala" na zarađenom novcu kod Lale Diakite, inače ljepše polovine centarfora "plavaca", pa je morala da interveniše i policija.

"Sve što sam željela je moj novac. Nisam htjela nikakve incidente, a Drogbina supruga mi je stalno govorila da će novac uplatiti poštom iako ne zna moju adresu", izjavila je Prajsova.

Prema njenim riječima, prije policije stigla su dvojica predstavnika Čelsija, koja su tražila od nje da se udaljim od kuće. Po dolasku londonske policije, oni su otišli.

"Objasnila sam situaciju policajcima, koji su se poslije dvadesetominutne rasprave sa dotičnom damom, vratili sa čekom od 430 funti", dodala je čistačica, naglasivši da joj nije jasno kako neko ko zarađuje više od 100.000 funti nedeljno može tako da cicijaši!

Portparol reprezentativca Obale Slonovače je saopštio da je incident zakuvala činjenica da Drogbina supruga ne govori najbolje engleski jezik.

"Čistačica je vrištala ispred kuće, lupala na kapiju, pravila scene, nakačila se na interfon, što je Drogbinu ženu jako uplašilo pa je pozvala policiju. Nakon razogovora sa policajcima, koji su joj savjetovali da izmiri dug kako bi se čistačica sklonila, to je i učinila".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC