• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Očekivao sam više...

Trener crno-bijelih je u meču sa Đorče Petrovom (0:0) vidio i pozitivne i negativne stvari, ali je ipak očekivao više od svojih igrača.

 Jokanović: Očekivao sam više... Izvor: MONDO

Ni u drugoj pripremnoj utakmici u Antaliji protiv ekipe iz bivše Jugoslavije, Partizan nije pobijedio.

Poslije poraza od podgoričke Budućnosti (0:1), fudbaleri Partizana odigrali su 0:0 sa jesenjim prvakom Makedonije, ekipom iz predgrađa Skoplja Đorče Petrov.

Trener crno-bijelih Slaviša Jokanović ponovio je da je u ovoj, kao i na prethodnim utakmicama vidio i pozitivne i negativne stvari, ali i da je ipak očekivao više.

"Mislio sam da će ekipa biti svježija, ali igrači su još 'teški' i u nekim momentima neorganizovani. U svakom slučaju očekivao sam više...", rekao je Jokanović poslije meča.

Duel Partizana i Makedonije Đorče Petrov u pojedinim trenucima je ličio na pravu takmičarku utakmicu, sa dosta žustrih duela.

Jokanović kaže da je obično tako kada se nađu naspram ekipa iz bivših jugoslovenskih republika, koje žele da dobro pariraju Partizanu i dobro se pokažu baš protiv srpskog šampiona.

Partizan je u ovom meču stvorio nekoliko solidnih šansi (Nikola Vujović, Miloš Bogunović, Žuka), a dobra stvar za crno-bijele je što igrači makedonske ekipe nijednom nisu ozbiljnije priprijetili Mladenu Božoviću.

"Da, to jeste pozitivna okolnost, ali brine to što smo prvi šut ka golu protivnika uputili tek u 31. minutu", dodaje trener Partizana.

Crno-bijeli se u petak vraćaju u Beograd. Odmah po dolasku imaće trening, kao i u subotu, a u nedelju slobodan dan. Potom ulaze u redovan ritam do nastavka prvenstva, a sledeće subote - zna se - predstoji im "vječiti derbi".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC