• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skolari: Čelsi nema igrača koji pravi razliku

Čelsiju nedostaje jedan izuzetan fudbaler koji može da napravi razliku na terenu, ocenio je otpušteni trener londonskog kluba Luiz Felipe Skolari.

 Skolari: Čelsi nema igrača koji pravi razliku Izvor: MONDO

"U Čelsiju nemamo igrača koji bi sam napravio razliku i uradio nešto čarobno na terenu. Napadač Mančester sitija Robinjo je mogao da bude takav igrač. Ne plaši se da dribla, da rizikuje. Ekipa je birokratska. To je stil mojih igrača i zato bi nam Robinjo mnogo značio", rekao je brazilski stručnjak u intervjuu magazinu "Frans fudbal".

Do dolaska Skolarija centarfor Didije Drogba bio je taj igrač, ali je brazilski trener odbacio ideju da bi on imao mnogo uticaja u ovoj sezoni.

"U mom timu jako je teško igrati sa Drogbom. Kada bi on i Nikolas Anjelka bili napred, ko bi igrao na krilima? A u sredini? Zato sam morao da biram između Drogbe i Anjelke", rekao je Skolari.

"Drogbi trenutno nedostaje samopouzdanje. Poslije dvije ili tri ozbiljne povrede, i dalje mu nešto fali. Trenutno je ispod svog nivoa", dodao je trener.

Skolari je 2002. godine osvojio Svjetsko prvenstvo sa Brazilom, a onda je prešao da radi u Evropu. On je rekao da mu nedostaje poseban odnos koji je imao sa igračima Portugala kada je vodio njihovu reprezentaciju.

"Na terenu, odnos sa mojim igračima je dobar. Ali, istina je da nisu oni koje sam imao u Portugalu. Tamo sam proveo pet godina. U Brazili je takođe bilo jednostavnije. Znao sam sve o svojim fudbalerima. Ovde nemamo porodične odnose. Sve je na terenu, a van terena nema ničega", rekao je Skolari.

Trener koga je u Čelsiju zamenio Gus Hidink nagovestio je i da kapiten Džon Teri nema podršku u timu.

"Naravno, ja sam ga podržavao, a siguran sam da dvojica ili trojica drugih igrača ne bi mogli da kažu to", istakao je Skolari.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC