• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šišić: Moje porijeklo je nebitno

Šišić je novinarima rekao da se ne plaši negativne reakcije Delija na to što je rođen u Mostaru.

 Šišić: Moje porijeklo je nebitno  Izvor: MONDO

Reprezentativac Slovenije Mirnes Šišić zbog povreda nije obukao dres Crvene zvezde ni na pripremnim utakmicama, ali vezni fudbaler pristigao iz Olimpijakosa vkeruje da neće dugo čekati na debi.

Šišić je izvještačima beogradskih sportskih listova sa Zvezdinih priprema na Kipru rekao da se ne plaši negativne reakcije Delija na to što je rođen u Mostaru.

"Došao sam u Zvezdu da joj pomognem da osvoji trofeje, već ove godine. Sve ostalo je nebitno. Srećan sam što sam došao u klub za koji navijam od malih nogu. Trudiću se da se odužim ljudima koji su me doveli i uvijek pružim najviše što mogu", rekao je Šišić.

On kaže da je veći dio života proveo u Sloveniji i da se osjeća kao Slovenac, a ne kao Bošnjak.

"U Sloveniji sam počeo fudbalsku karijeru, igram za reprezentaciju te zemlje i ne vidim šta bi tu moglo da bude sporno. Ne zanima me ništa osim fudbala, pogotovo politika".

Šišić je prethodne sezone imao solidnu minutažu u timu Olimpijakosa, čak i na mečevima Lige šampiona, ali jesenas gotovo da uopšte nije igrao.

"Zato sam i odlučio da promijenim klub. Vjerujem da je dolazak u Zvezdu dobar korak u mojoj karijeri, a pokazaću i da Zvezda nije pogriješila. Čim sam dobio dozvolu za odlazak iz Olimpijakosa pristao sam na Zvezdine uslove, jer sam u tome vidio veliku šansu".

Slovenački internacionalac poručuje da će biti spreman za "vječiti derbi", ukoliko se prvo proljećno kolo sa subote ne pomjeri u neki drugi termin.

"Trener će me imati na raspolaganju. Što se tiče rezultata, neka strijelac bude i golman Saša Stamenković, samo da pobijedimo", završio je Šišić.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC