• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Den Tana protiv Ivića i Janevskog

Sportski direktor i trener u klin, predsjednik u ploču. Tako je u Crvenoj zvezdi.

 Den Tana protiv Ivića i Janevskog Izvor: MONDO

Saznavši za odluku Zajednice Superlige da će početak drugog dijela prvenstva biti pomjeren za nedelju dana, Ilija Ivić i Čedomir Janevski su izrazili zadovoljstvo u ponedeljak popodne.

Nekoliko sati kasnije oglasio se i Den Tana sa dijametralno suprotnim stavom.

"Nelogično je da Zajednica četiri dana prije početka prvenstva odlaže početak takmičenja i time dovodi cio kalendar proljećnog dijela sezone pod znak pitanja", kazao je Dan Tana.

Predsjednik crveno-bijelih smatra da je odluka preuranjena i postavlja pitanje: šta će se dogoditi ako do subote dođe do otapanja snježnog pokrivača?

"Ovakva odluka je uperena protiv publike. U cijeloj Evropi se fudbal igra po kiši i snijegu, a kod nas se o vremenskim prilikama donose ishitrene odluke".

Dobrivoje Tanasijavić ističe da, ako već mora da dođe do odlaganja 18. kola, da se ta "runda" odigra u prvom slobodnom terminu:

"Prvenstvo Srbije treba da počne utakmicama 19. kola. Crvena zvezda zagovara načelo da se kalendar takmičenja, koji je napravljen prošle godine, a dorađen ove zime, poštuje do kraja. Za srpski fudbal je sramota da se 18. kolo ne igra naredne subote", rekao je predsjednik Tana, napominjući da će njegov klub, ipak, poštovati svaku odluku Zajednice Superlige.

"Ovakvom odlukom se ide protiv gledalaca, koji su već isplanirala svoj vikend. Mora to da imamo u vidu", kazao je Den Tana.

Predsjednik Crvene zvezde je izjavio da se fudbaleri, bez obzira na odlaganje, neće vraćati na Kipar, gdje su obavili veći deo priprema, nego će početak prvenstva sačekati u Beogradu ili njegovoj okolini.

(Tanjug, MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC