• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje navijački Mundijal

Prvi kontingent od 740.000 ulaznica za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi biće pušten u prodaju u petak, saopšteno je u Johanesburgu.

 Počinje navijački Mundijal Izvor: MONDO

Dejvid Vil, predsjednik Komisije FIFA za prodaju ulaznica na prvenstvima svijeta, izjavio je da trenutno nije poznato kako će globalna kriza uticati na Mundijal, ali je izrazio nadu da će interesovanje, kao i uvijek, biti veliko.

"Bio bih glup kada bih rekao da ne očekujemo da će se posljedice svjetske krize osjetiti na potražnju za ulaznicama. Ono što sada ne možemo da znamo je u kojoj mjeri će se osjetiti. Fudbalski navijači su po mnogo čemu specifični i nije nemoguće da ne reaguju na krizu. Naš cilj je da prodamo sve ulaznice za sve mečeve", rekao je Vil.

Prema njegovim riječima, ukupno će biti odštampano oko tri miliona ulaznica, a prijave za prvih 740.000 primaće se do 15. aprila. Nakon toga će žrijebom biti određeno ko će moći da kupi ulaznice.

Za sličan kontingent je uoči SP u Njemačkoj 2006. godine stiglo čak 20 miliona zahtjeva. Sada to sigurno neće biti ponovljeno, ali organizatori očekuju da će sve ulaznice biti rasprodate.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC