• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Mančester na "plus pet"

Mančester junajted rutinski je savladao Fulam (3:0) u zaostaloj utakmici Premijer lige i pobjegao drugoplasiranom Liverpulu na plus pet bodova!

 PREMIJER: Mančester na "plus pet" Izvor: MONDO

"Crveni đavoli" su golovima Pola Skolsa i Dimitra Berbatova u prvih pola sata završili posao sa ekipom Roja Hodžsona, kako bi se u što opuštenijem ambijentu pripremali za prvu derbi utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Intera.

Nakon kornera Majkla Kerika u 12. minutu, Skols je sa ivice šesnaesterca iz voleja pogodio mrežu gostiju i prekinuo golgeterski post od čak 18 mjeseci. Istina, u tome mu je pomogla nespretna intervencija Marka Švarcera.

Australijski golman djelimični je krivac i za drugi gol aktuelnog šampiona iako je filigranska akcija Skolsa i Džona O’Šeja, ostavila Berbatovu mogućnost da "pita" Švarcera u koju stranu želi da šutira – 2:0!

Nakon sedam utakmica pauze zbog povrede, u ekipu se u drugom poluvremenu vratio Vejn Runi i u svom prvom dodiru sa loptom "ovjerio" 18. ligašku pobjedu ove sezone.

Odbranom Mančestera superiorno je u srijedu uveče komandovao Srbin Nemanja Vidić, koji kod navijača "đavola" važi za najboljeg fudbalera engleskog šampionata. Sigurno je među fanovima omiljen i Edvin van der Sar, koji nije vadio loptu iz mreže 1.303 minuta.

Holandskom golmanu nedostaje 80 minuta da sruši evropski rekord Belgijanca Denija Verlindena, koji je bio nesavladiv na golu Briža. Svjetski rekorder iz 70-tih godina je Mazaropi iz Vasko de Game sa 1.816 minuta bez primljenog gola.

Mančester junajted – Fulam 3:0
(Skols 12, Berbatov 30, Runi 63)

TABELA: Mančester junajted 59, Liverpul 54, Aston Vila 51, Čelsi 49, Arsenal 44, Everton 40, Vigan 34, Vest Hem 33, Mančester siti 31, Fulam (-1) 30, Sanderlend 30, Hal 29, Njukasl 27, Bolton 27, Portsmut 27, Totenhem 25, Stouk 24, Blekburn (-1) 23, Midlsbro 22, VBA 22.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC