• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda - Olimpijakos za oproštaj Kovačevića?

Crvena zvezda i Olimpijakos mogli bi u Beogradu da prirede spektakl u čast Darka Kovačevića, koji je zbog zdravstvenih problema okončao karijeru.

 Zvezda - Olimpijakos za oproštaj Kovačevića? Izvor: MONDO

Dnevnik "Alo" prenosi da su tim povodom, na relaciji Atina - Beograd započeti pregovori o organizovanju prijateljske utakmice na kojoj bi srpski fudbaler posljednji put obuo kopačke.

"Volio bih da se oprostim od fudbala na utakmici između Olimpijakosa i Crvene zvezde, dva zbratimljena kluba u kojima sam igrao. Za svaki tim bih odigrao po desetak minuta, što bi bio najljepši način za završetak karijere", rekao je 36-godišnji Kovačević.

Kako sada stvari stoje, oproštajni meč bivšeg reprezentativca Jugoslavije mogao bi da se odigra krajem marta, u terminu kvalifikacionih utakmica za Svjetsko prvenstvo.

Reprezentacija Srbije 28. marta gostuje Rumuniji u Konstanci, a upravo tada bi i Crvena zvezda mogla da ugosti Olimpijakos. Ideja je da se meč odigra u Beogradu, imajući u vidu da Darko Kovačević dugo nije igrao u Srbiji. Ipak, na potezu su operativci kluba iz Pireja i sa „Marakane“.

Kovačević je sredinom januara operisan u Španiji, nakon što su ljekari u Grčkoj konstatovali da zbog suženih arterija ima visok krvni pritisak. Njemu je u San Sebastijanu urađena koronarna angioplastika.

Darko se sada osjeća dobro i željno iščekuje izlazak na teren tima iz Ljutice Bogdana, za koji je nastupao u periodi između 1994. i 1996. godine.

Osim Zvezde i Olimpijakosa, Kovačević je nosio i dres zrenjaninskog Proletera, Šefild venzdeja, Sosijedada, Juventusa i Lacija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC