• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović: Jedva čekam meč sa Interom

Trener Bolonje Siniša Mihajlović izjavio je da jedva čeka dvoboj protiv Intera, u kome je završio igračku i počeo trenersku karijeru.

 Mihajlović: Jedva čekam meč sa Interom Izvor: MONDO

"Biće to posebna utakmica za mene... Uvijek ću biti zahvalan Robertu Manćiniju što me je uveo u stručni štab i predsjedniku Masimu Moratiju, koji je uvijek bio pažljiv prema meni. Obostrano se poštujemo", rekao je Mihajlović televiziji "Skaj".

On je, međutim, naglasio da lijepe uspomene iz Milana ne mogu da zamijene želju za pobjedom, koja bi njegovoj Bolonji mnogo značila u borbi za opstanak u Seriji A.

"Mnogo nam znači ova utakmica, jer su nam potrebna ta tri boda. Moramo da, ipak, budemo svjesni da igramo protiv jednog od najjačih klubova u Italiji, ali i na svijetu", ocijenio je strateg Bolonje, koja je trenutno tri boda iznad zone ispadanja.

Duelu Bolonje i Intera ne raduje se, međutim, samo Mihajlović, već i njegovi bivši saigrači iz milanske ekipe.

"Siniša je dobar prijatelj i siguran sam da će napraviti velike stvari u trenerskoj karijeri", rekao je golman neroazura Žulio Cezar dnevniku "Gazeta delo sport".

Cezar je, ipak, priznao da nije odmah stekao dobar utisak o Mihajloviću.

"Nikada neću zaboraviti naš prvi susret na pripremama 2005. godine na Sardiniji. Nisam tada govorio italijanski i nisam poznavao saigrače. Tokom trening utakmice stajali smo jedan pored drugog i pitao sam ga kako da ga zovem. Njegov odgovor je bio: 'Baš me briga, zovi me kako god hoćeš'. Nisam mu se obratio sledeća tri mjeseca", prisjetio se brazilski golman.

Inter će na utakmici s Bolonjom biti oslabljen neigranjem suspendovanih Nikolasa Burdisa i Kristijana Kivua, pa će na pozicijama štopera vjerovatno biti Valter Samjuel i Ivan Kordoba.

(MONDO/Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC