• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćorović: Sklonjen sam jer mnogo toga znam

Otkaz Miloradu Ćoroviću, dugogodišnjem direktoru stadiona FK Crvena zvezda, ozbiljno je uzdrmao klub iz Ljutice Bogdana.

 Ćorović: Sklonjen sam jer mnogo toga znam  Izvor: MONDO

Sjednica vetrana kluba sa predsjednikom Den Tanom je, poput nedavne Skupštine kluba, bila mučna i bolna, a mnoga pitanja u vezi sa aktuelnom situacijom u Zvezdi ostala su bez odgovora, pa tako i pravi razlog smjene direktora stadiona.

"Ni meni nije rečeno zbog čega sam dobio otkaz. Generalni sekretar Saša Kozić me je u četvrtak pozvao u kancelariju i saopštio da više nisam direktor. Kada sam ga pitao za razlog, on mi je u dvije reči odgovorio da nisam kooperativan", ogorčen izjavio je za "Alo" Milorad Ćorović.

Uprkos tome, Ćorović je dan kasnije došao na posao.

"Još nisam dobio otkaz u pisanoj formi, tako da mi je dužnost da dođem na posao. Došao bih i u subotu, ali imam potrebu da odem roditeljima na grob. Na poslu ću se pojaviti i u ponedeljak, mada me ne bi čudilo da me obezbjeđenje tada ne pusti u kancelariju", rekao je Ćorović.

Mnogi tvrde da je Ćorović smijenjen zato što previše zna o namjerama Saše Kozića, Dena Tane, Marka Miškovića, Dragija Mićovića...

"Ja sam direktor stadiona od 1992. godine, prije toga sam radio kao pomoćnik direktora, pa je logično da mnogo znam. Bilo bi glupo da ne znam. Ipak, ne bih otkrivao stvari. Možda nekom drugom prilikom. Sada nije trenutak za to".

Ćorović tvrdi da je nije mnogo iznenađen odlukom o smjeni, kao i da je ona stigla u trenutku kada je Skupštini kluba istekao mandat.

"Riječ privatizacija se suviše često pominjala u klubu prethodnih dana, tako da sam s jedne strane iznenađen mojom smjenom, a s druge strane i nisam. Nije slučajno što je sada uslijedio otkaz. Jedino mi je žao što mi je ovo saopšteno uoči nastavka prvenstva i Univerzijade, u koju sam uložio dosta energije".

Direktor stadiona ipak odbacuje povezanost svoje smjene sa Draganom Džajićem i to da je jedini "preživjeli" rukovodilac Zvezde iz njegovog vremena.

"Nema to nikakve veze. Povezivali su me i sa mafijom, pa sam bio u zatvoru zbog toga, ali ništa nepravilno u mom poslovanju do danas nije pronađeno. Tvrdim da sam čist, a vrijeme će pokazati prave razloge moje smjene. Ja ih znam, zna ih, naravno, i generalni sekretar Saša Kozić, međutim, sumnjam da će on ispoštovati član 35 statuta, u kojem se kaže da rad kluba mora da bude javan", istakao je Ćorović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC