• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Šišić "šišti", Zvezda dobija

Poslije poraza od Grblja (0:1), fudbaleri Crvene zvezde popravili su utisak u drugoj prijateljskoj utakmici na mini-pripremama u Crnoj Gori.

 PRIPREME: Šišić "šišti", Zvezda dobija Izvor: MONDO

Crveno-bijeli su pobijedili 1:0 Rudar iz Pljevalja, četvrtoplasirani tim crnogorskog prvenstva, koji trenira bivši igrač Zvezde Ivan Adžić, golom kapitena Nenad Milijaša u 23. minutu.

Ipak, epitet igrača utakmice, sudeći prema izvještaju sa sajta Crvene zvezde, trebalo bi da pripadne Slovencu Mirnesu Šišiću, koji je učestvovao u svim opasnijim akcijama beogradskog tima, uključujući i napad iz kojeg je postignut jedini gol.

Kritike trenera Čedomira Janevskog posle poraza od Grblja bile su korisne, jer su fudbaleri Crvene zvezde od prvog minuta meča protiv Rudara napadali, bili agresivni...

Šišić je već u 3. minutu pokazao da će ovo biti njegov dan na terenu u Radanovićima. Odlično je prošao po desnom krilu i centrirao, ali je golman Rudara Radanović bio budan. Potom je Brazilac Kleo imao priliku za gol, ali je golman Rudara ponovo na mjestu.
U 23. minutu presudni trenutak meča. Šišić je u naletu ušao u šesnaesterac, predriblao dvojicu protivničkih igrača, nakon čega je dodao loptu do Milijaša, čiji prvi udarac brani Radanović, ali mu se lopta vraća u noge i plasira je u mrežu.

Zvezda je imala još prilika do kraja prvog dijela. Dobro je sarađivao napadački tandem Parker-Tričkovski, Šišić je ponovo "šištao" po krilu...

U nastavku Zvezda kontroliše igru, ali bez nekih ozbiljnijih šansi. Do 69. minuta kada ja zamenjen, Šišić je ponovo bio centralna figura na terenu. U 60. minutu odlično je asistirao Fereiri, čiji dobar volej udarac sa 13-14 metara još bolje brani golman Rudara.

Bila je ovo, najvjerovatnije, "generalka" Zvezde pred "vječiti derbi" sljedeće subote i mnogo bolje izdanje nego protiv Grblja.

Timovi:

CRVENA ZVEZDA: Stamenković, Ninkov, Tomović, Tutorić, Džef Silva, Isah, Milijaš, Šišić, Parker, Tričkovski i Kleo. Igrali još: Fereira, Pejčinović, Koroman, Blažić, Nikolić, Gvozdenović, Jaković, Bogdanović i Mrkela.

RUDAR: Radanović, Reljić, Urumov, Vuković, Sekulić, Adžić, Useni, Ivanišević, Brnović, Ranđelović i Zec.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC