• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Načelnik: Janjušević "imao lika" na Terzića

"Uhapšeni Veselin Janjušević je 'imao lika' koji podsjeća na bivšeg predsjednika FSS", kaže načelnik budvanskog Centra bezbjednosti Siniša Jokić

 Načelnik: Janjušević "imao lika" na Terzića Izvor: MONDO

Načelnik budvanskog Centra bezbjednosti Siniša Jokić tvrdi da bivši predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić nije uhapšen 21. februara, na prijateljskoj utakmici Mogren - OFK Beograd, na Jazu kod Budve, već Nikšićanin Veselin Janjušević, koji je ličio na njega.

Jokić je rekao da je policija dobila dojavu da se na tribinama igrališta na Jazu nalazi Terzić.

"Odmah smo uputili naše policajce tamo i oko 15 sati uhapsili smo čovjeka, ali se kasnije u stanici u Budvi, ispostavilo da to nije Terzić već Veselin Janjušević iz Nikšića", rekao je načelnik budvanske policije.

Na pitanje kako je pet policajaca moglo da napravi takvu grešku, s obzirom na to da se Terzićeve fotografije često nalaze u novinama, odgovorio da je uhapšeni "imao lika" koji podseća na bivšeg predsjednika FSS.

"Pomalo su krivi kačket i naočare koje je Janjušević nosio", dodao je Jokić.

Načelnik budvanske policije demantovao je navode Pokreta za promjene da je na utakmici na Jazu stvarno uhapšen Terzić, ali da su “podgorički šefovi naredili čelnicima policije da ga puste”.

"Nikakvih poziva iz Podgorice nije bilo na tu temu, jer Terzić uistinu nije uhapšen, već čovek koji je ličio na njega", rekao je Jokić.

Prije Jokića i direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović izjavio je da je da Zvezdan Terzić nije u subotu uhapšen u Budvi i da tu "ništa nije sporno".

Terzić je osumnjičen da je kao direktor OFK Beograda 1998. godine protivpravno prisvojio 1,1 milion maraka od transfera fudbalera Vanje Grubača u Hamburg. Protiv njega je zato pokrenuta krivična prijava, a raspisana je i međunarodna potjernica.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC