• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrkela i Ivanović: Nismo videli Terzića

Čelnici OFK Beograda tvrde da se tokom dvonedeljnih priprema u Crnoj Gori nisu sreli ni čuli sa bivšim direktorom Zvezdanom Terzićem.

 Mrkela i Ivanović: Nismo videli Terzića Izvor: MONDO

Ekipa OFK Beograda odradila je dvonedeljne pripreme u Budvi za nastavak prolećnog dela šampionata, ali čelnici kluba sa Karaburme tvrde da se tokom boravka u Crnoj Gori nisu sreli, a ni čuli sa bivšim direktorom Zvezdanom Terzićem.

Prošle subote saopšteno je da je Terzić, za kojim je raspisana Interpolova poternica zbog zloupotrebe službenog položaja, uhapšen na prijateljskom duelu OFK Beograda i Mogrena na Jazu, ali je crnogorski MUP brzo demantovao tu informaciju rekavši da je priveo izvjesnog Veselina Janjuševića iz Nikšića, koji liči na bivšeg čelnika "romantičara".

Iako je više desetina ljudi koji su prisustvovali meču potvrdilo da je uhapšeni sigurno bio Terzić, predsednik UO, sportski direktor i trener OFK Beograda tvrde da nisu vidjeli bivšeg direktora.

Momčilo Minić, predsjednik Upravnog odbora kluba nije želeo da daje komentar, "jer je bio van radnog mjesta", odnosno "na porodičnom ručku", dok sportski direktor Mitar Mrkela kaže da je bio isključivo koncentrisan na dešavanja na terenu igrališta na Jazu.

"Bio sam okupiran profesionalnim obavezama. Stvarno me nije zanimalo šta se dešava na tribinama, jer nam je to bila poslednja pripremna utakmica uoči nastavka prvenstva", rekao je Mrkela za "Press".

On je očekivano, dodao da se, prema njegovim saznanjima, niko iz tabora "romantičara" nije sreo sa Terzićem u Crnoj Gori.

I Mihajlo Ivanović, strateg OFK Beograda, izjavio je da je potpuno bio okupiran događajima na terenu tokom duela sa Mogrenom.

"Znate i sami šta je posao trenera. Klupa na kojoj smo sedeli nije bila blizu tribina, tako da ništa nisam mogao da vidim. Poslije sam, kao i ostali, čuo da su se u gledalištu dešavale razne stvari, ali ja to ne mogu da vam potvrdim, jer jednostavno nisam ništa video", decidirano je rekao Ivanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC