• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Ljutice Bogdana zanijemili pred vječiti derbi!

Sabor Zvezdaša biće održan u četvrtak, 19. marta 2009. godine, odlučio je Upravni odbor FK Crvena zvezda.

 U Ljutice Bogdana zanijemili pred vječiti derbi!  Izvor: MONDO

Tada će biti izabran nov saziv Skupštine, najvišeg organa kluba, koji broji ukupno 76 delegata.

Takođe, jednoglasnom odlukom desetorice prisutnih članova UO, verifikovana je odluka o smeni direktora stadiona Milorada Ćorovića, za kojeg je predsjednik kluba Den Tana nedavno izjavio da "nije tačno da je smijenjen, već da je otišao na zasluženi tronedjeljni odmor".

Poslije toga, za klupski sajt rukovali su se i slikali predsjednik Tana i generalni sekretar Saša Kozić, kao dokaz da između njih dvojice ne postoji sukob.

Na sednici u utorak, sportski direktor Ilija Ivić podneo je izveštaj o učinjenom tokom zimskog prelaznog roka, u kojem je na pola sezone došlo DESET novih fudbalera. Aktuelna uprava oštro je kritikovala smenjenog Ivićevog prethodnika, Gorana Bunjevčevića, kada je prošlog ljeta doveo 11 novih fubalera.

Bilo kako bilo, od jula, do januara, na Marakani je predstavljen 21 igrač!

Ni oni, ni starosjedioci uoči starta prolećnog dijela sezone i srpske svetkovine, 135. večitog derbija na stadionu Partizana - neće smijeti da daju izjave! Novi apsurd...

Od ponedeljka je na snazi zabrana komuniciranja igrača sa novinarima "da se ne poremeti atmosfera u timu".

Ko je Parker, a ko Oumaru? Kako izgleda Isah?

Navijači Crvene zvezde o tome da se igra derbi sa najveći rivalom, zatim ko je zdrav, a ko povrijeđen, na koga će trener Čedomir Janevski računati u možda i poslednjem meču u kojem je moguć priključak sa Partizanom, šta njihovi ljubimci očekuju, itd. mogu da saznaju samo preko klupskog sajta, na kojem su glavna tema golovi protiv crno-bijelih iz prošlosti i sjećanje na 1991. godinu.

U isto vreme, novinski stupci prepuni su izjava svih fudbalera iz Humske, koji odišu optimizmom.

Delije koje budu došle na stadion verovatno neće moći da prepoznaju veliki deo onih u crveno-bijelim dresovima, ukoliko Parker, Džeferson, Fereira, Isah, Oumaru, Vraneš, Šišić budu dobili šansu... Neki se vjerovatno sjećaju Tutorića i Gvozdenovića, dok su lik Pejčinovića mogli da zapamte iz perioda dok je igrao za Rad.

Zašto je smijenjen Milorad Ćorović? Kako je UO ocenio poteze Ilije Ivića? Da li su svi članovi FK Crvena zvezda pozvani i dobro došli na Saboru? Šta su ciljevi kluba do kraja sezone? Kakva su očekivanja pred vječiti derbi?

Kako dobiti odgovore na ova pitanja? Novinar bi morao da iznese svoja pitanja portparolu Bogoljubu Grujiću, a on da ih prenese Iviću, Koziću, Tani, koji bi potom odlučili da li je u interesu kluba da se odgovor pojavi u javnosti.

I sad, zamislimo da Crvena zvezda pobijedi Partizan i u potpunosti se vrati u trku za titulu.

Da li bi onda u interesu kluba bilo da niko ništa ne sme da izjavi? Da li će igrači biti kažnjeni za izjave u trenucima slavlja? Da li će novinari biti neprofesionalni ako ih tada ne bude zanimalo šta ko misli u Ljutice Bogdana?

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC