• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bulatović i Podunavac: Sve je bilo legalno

Okružni sud u Beogradu proširio je u četvrtak istragu protiv nekadašnjeg direktora OFK Beograda Zvezdana Terzića.

 Bulatović i Podunavac: Sve je bilo legalno Izvor: MONDO

On je osumnjičen da je sa bivšim funkcionerima tog kluba, Vladimirom Bulatovićem i Draženom Podunavcem, protivpravno prisvojio 2,1 milion evra od transfera dvojice fudbalera u strane klubove.

"Istražni sudija saslušao je Bulatovića i Podunavca i donio rješenje o sprovođenju istrage protiv njih, dok je protiv Terzića, koji se nalazi u bjekstvu, istraga proširena", izjavila je Tanjugu portparol Okružnog suda Ivana Ramić.

Bulatović i Podunavac negirali su krivicu i odbacili navode tužilaštva kao neosnovane, tvrdeći da su sporni transferi Branislava Ivanovića u moskovsku Lokomotivu, odnosno Stevana Stošića u špansku Malagu, odrađeni u skladu sa propisima.

Kako tvrde njihovi branioci, koji su prisustvovali saslušanju zatvorenom za javnost, Bulatović i Podunavac kazali su da je odluke o transferima donio upravni odbor kluba.

Bulatović je izjavio da je OFK Beograd od prodaje Ivanovića zaradio 200.000 evra, dok je za transfer Stošića klub dobio 80.000 evra odštete, a menadžer 20.000 evra, prenio je novinarima branilac Momčilo Bulatović.

Podunavac trenutno radi kao fudbalski menadžer, Bulatović je nedavno smijenjen sa mjesta direktora OFK Beograda, dok je Terzić početkom prošle godine smijenjen sa pozicije direktora FSS.

Za Terzićem je raspisana međunarodna potjernica, jer je od januara prošle godine u bjekstvu.

Ovo je treće proširenje istrage protiv Terzića. Protiv njega se već vodi istraga zbog sumnje da je kao direktor "romantičara" od prodaje Srđana Stanića moskovskom Spartaku protivpravno pribavio 1,3 miliona evra, a od transfera Vanje Grubača u njemački Hamburg 1,1 milion maraka.

Crnogorska policija je prošlog vikenda privela jedno lice za koje je sumnjala da je Terzić, ali se nakon utvrđivanja identiteta ispostavilo da je riječ o Veselinu Janjuševiću iz Nikšića.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC