• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije: Igrači srećno, kamenom na upravu

Fluid je ostvaren pred 135. vječiti derbi. Navijači su se zbližili sa igračima Crvene zvezde na treningu u četvrtak popodne. Međutim, ne i sa upravom.

 Delije: Igrači srećno, kamenom na upravu Izvor: MONDO

Delije su pjesmom vrijeđale predsjednika Den Tanu, a na kraju treninga jedan je sa bakljom izašao na teren i bacio kamen ka terasi klupskog hotela na kojoj su, pored predsjednika, sjedili i potpredsjednik Vladimir Jugović, generalni sekretar Saša Kozić, sportski direktor Ilija Ivić i bivši trener Milan Živadinović.

Prethodno, pjesmom sa tribina su po, ko zna koji put, stavili do znanja Den Tani šta o njemu misle. Između ostalih pogrdnih slogana, Delije su se najviše zabavljale pjevajući:

"Promijeni piksle"...

S obzirom na to da su članovi uprave sjedili za stolom punim kafa i sokova, jasna je bila aluzija na Tanasijevićevo bavljenje ugostiteljstvom u SAD.



Prije svega toga, dobro su se zabavili navijači i igrači, koji su djelovali pomalo zbunjeni, nenaviknuti na takvu atmosferu na treningu.

Kako je ranije dogovoreno, Delije su prisustvovale radu Čedomira Janevskog i njegovih učenika uoči važnog duela sa Partizanom kako bi im pružili podršku.

Pola sata prije nego što su se igrači pojavili, tribina je bila puna. Nije bilo mjesta za sve pristalice Zvezde, koje su željele da pozdrave ljubimce.

Sakupilo se više od četiri hiljade Delija!

A kada su Milijaš i drugovi istrčali na teren, nastala je euforija. Zapaljene su baklje i dimne bombe, desetak barjaka je podignuto u vis, aplauz je odzvanjao Topčiderskim brdom. Crveno-bijeli su odgovorili istom mjerom - uzvratili su navijačima aplauzom.

Atmosfera je "zapaljena" kada je Janevski igrače podijelio u dve ekipe, "plave" i "žute" i komandovao igru na dva gola. Istovremeno, podelila se i publika. Polovina je navijala za "plave", a ostali za "žute".

Mnogo više razloga za slavlje imali su "plavi". Pobijedili su 2:0 golovima Lazetića i Koromana.

Navijači su u znak podrške igračima uručili i uramljenu sliku "Zvezdinog sjevera" sa jedne od utakmica.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC