• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac bez predsjednika, otišao Janjetović

Fudbalski klub Borac ostao je bez predsjednika pošto je Milorad Janjetović nakon poraza od Zrinjskog (2:1) u Banjaluci podnio ostavku.

 Borac bez predsjednika, otišao Janjetović Izvor: MONDO

“Navijači se ne mogu prevariti. Odlazim razočaran. Banja Luka i Borac zaslužuju bolje od ovog što smo vidjeli. Mislio sam da grabimo krupnim koracima ka vrhu, ali ovaj poraz ponovo nas je bacio, ne mogu da kažem na samo dno, ali, u prosjek, iz kojeg teško ima izlaza”, rekao je Janjetović za banjalučki “Fokus”.

On je istakao da je razočaran jer fudbaleri Borca nisu pokazali dovoljno zalaganja iako im je klub isplatio sve plate i obezbijedio odlične uslove na nastavak sezone u Premijer ligi BiH.

“Pripreme su obavljene u Turskoj, fudbalerima se ništa ne duguje, ali ni to nije bilo dovoljno da vidim da su spremni da ostave srce na terenu”, poručio je Janjetović.

Janjetović je dodao da je ipak ponosan na period koji je proveo u klubu.

-“U ovoj fotelji niko ne može sjediti slučajno, pa ni ja. Mogao sam i dalje ostati, ali, kakav sam čovjek, uslijedili bi duboki rezovi, a kao predsjednik smatram da snosim najveću odgovornost za ovo što se desilo na Gradskom stadionu. Igračima, direktoru i šefu Stručnog štaba poručujem da nastave dalje započeti posao, ali vrijeme je da na moje mjesto dođe neko ko će to bolje raditi, jer očigledno da ja to ne znam ili sam bio previše naivan, pa sam vjerovao svojim najbližim saradnicima kada u nekim situacijama to i nije trebalo”, objasnio je Janjetović razloge svoje ostavke.

On je dodao da će, iako napušta predsjedničku fotelju, i dalje ostati uz Borac.

“Neće se Borac ugasiti, iako ima takvih koji i to žele. Skupština kluba, kao i Administrativna služba Grada Banja Luka, s Dragoljubom Davidovićem s čelu, vrlo brzo će donijeti odluku ko će sjesti na moje mjesto. Borac uvijek može računati na moju pomoć, ali ovaj posao koji sam obavljao prepuštam nekom drugom”, zaključio je sada već bivši predsjednik Borca.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC