• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Salihović propušta Belgiju?

Reprezentativac BiH Sejad Salihović povrijedio je ligamente desnog koljena i najverovatnije neće biti u sastavu protiv Belgije!

 Salihović propušta Belgiju? Izvor: MONDO

Vezni igrač Hofenhajma povredu je zaradio na test – utakmici sa Štutgart Kikersom i prema navodima njemačkih medija pauziraće oko četiri nedelje.

Prilikom zagrijavanja Salihović je osjetio bolove u koljenu, ali na intervenciju ljekara dozvoljeno mu je da nastupi protiv Kikersa, kao i u subotu protiv Borusije u Dortmundu. Međutim, u nedelju je poslije mangnetne rezonance (MRI) na klinici u Hajdelbergu utvrđeno da je povreda ipak ozbiljnije prirode.

Prema izvještajima, Salihović bi trebao da pauzira nešto manje od mjesec dana, a obzirom da se kvalifikacioni dvoboj za Mundijal 2010. godine sa Belgijom igra 28. marta, najvjerovatnije u ekipi Miroslava Blaževića neće biti sjajnog veziste Hofenhajma.

Kao što je poznato, selektor BiH za susret na "Kristal Areni" u Genku neće moći da računa na Vedada Ibiševića, a najvjerovatnije će i golman Kenan Hasagić pauzirati zbog povrede.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC