• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Vojvodini već upaljen alarm

Predsjednik Vojvodine održao hitan sastanak sa igračima i stručnim štabom i poručio da će onaj ko se ne zalaže na terenu biti otpušten!

 U Vojvodini već upaljen alarm Izvor: MONDO

Gromoglasno su u Vojvodini najavljivali potjeru za Partizanom i čak poručivali da će se titula fudbalskog prvaka preseliti u Novi Sad. Međutim, već na prvoj utakmici u nastavku sezone "lale" su uvenule i to protiv poslednjeplasirane ekipe Jelen Superlige.

Poraz od 2:1 nije toliko zabrinuo trenera Ljupka Petrovića i upravu, koliko očajna igra na stadionu u Kruševcu. Dovoljno povoda da se odmah upali "crvena lampica" i da čelnici Vojvodine održe hitan sastanak sa igračima.

"Ako onaj ko je došao sa strane ne donosi prevagu u duelima Vojvodine sa njenim rivalima, onda mu u njoj nije ni mjesto! Mi imamo dovljno svoje supertalentovane djece, spremne da se bore za klupski dres, do poslednjeg daha", izjavio je predsjednik Vojvodine Vojislav Gajić "Sportu".

Gajić je poručio da je spreman na sve korake neophodne da tim dobije karakter i bude takmičarski efikasan.

"Ne činim ovo zbog sebe. Iako sam poznat kao čovjek koji se ne povlači lako, ja ne moram da budem predsjednik Vojvodine, ali ona mora da bude evropski klub", ističe Gajić.

Trener Ljupko Petrović igru svog tima ocjenjuje kao "tragičnu" i dodaje. "Ne možete sa tri i po igrača igrati i dobijati utakmice, a ja sam ih upravo toliko imao u Kruševcu".

"Šokiran sam kako smo izgledali...Smeta mi komotan odnos pojedinih igrača. Djeluju na terenu bezbrižno i komotno kao da im je tata kupio mjesto u timu. Takvim ću dati do znanja da to kod mene ne prolazi. Znam da ne treba žuriti već poslije prvih 90 minuta, ali nešto se mora preduzeti", istakao je Petrović.

Predsjednik Vojvodine zatražio je i pisani izvještaj stručnog štaba o utakmici u Kruševcu. Rok je srijeda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC