• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pele "preživljava" sa 1.000 evra penzije!

Jedan od najboljih fudbalera svijeta svih vremena od oktobra prošle godine je u penziji koja iznosi nešto manje od 1.000 evra.

 Pele "preživljava" sa 1.000 evra penzije! Izvor: MONDO

Šezdesetosmogodišnji Edson Arantes Don Nasimento poznatiji kao Pele međutim priznaje da mu je 3.000 reala mjesečno (995 evra) dovoljno za pristojan život.

"Nije tako loše biti u penziji zbog raznih povlastica. Naprimjer u bioskopu plaćam nižu cijenu karte, takođe slično je u gradskom prevozu, muzeju...", rekao je Pele brazilskim medijima.

Prema njegovim riječima, penzija mu nije ni potrebna jer je poslije impresivne fudbalske karijere zaradio dovoljno novca za cijelu porodicu.

"Čak ni moji unuci ne moraju da rade ako neće, ali svoje bogatstvo sam stekao nakon što sam završio karijeru, jer u moje vrijeme fudbaleri nisu zarađivali ni približno novca, kao što je to sada slučaj".

Pele nije propustio priliku da još jednom "bocne" sadašnjeg selektora Argentine Dijega Maradonu, s kojim nikad nije bio u prijateljskim odnosima.

"Svi znaju da sam bio mnogo bolji igrač od Maradone. On je igrao dobro samo lijevom nogom, dok sam ja koristio obje. Osim toga, glavom sam postigao dosta golova za razliku od njega", zaključio je legendarni Brazilac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC