• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragutinović na meti Zenita?

Defanzivac Sevilje Ivica Dragutinović uskoro bi mogao da toplu Andaluziju zameni hladnom Rusijom, tačnije Sankt Petersburgom!

 Dragutinović na meti Zenita? Izvor: MONDO

Prema pisanju španskog lista "As", na reprezentativca Srbije oko je bacio Zenit, koji od transfera Andreja Aršavina u Arsenal, na raspolaganju ima mnogo novca za pojačanja.

Iako je Aršavin napadač, holandski stručnjak na klupi Zenita Dik Advokat smatra da ekipi nedostaje odbrambeni fudbaler, a njegov prvi pik je reprezentativac "orlova".

Iako visina obeštećenja iznosi 20 miliona evra, španski list navodi da bi u naredne dvije nedelje moglo doći do realizacije transfera pošto bi Dragutinović mogao da ode za mnogo manji iznos.

Kao argument za pad cijene "As" navodi da trener Sevilje Manolo Himenez nema previše povjerenja u Srbina, što dokazuje podatak da je od početka sezone zaigrao samo devet puta.

Da li će Dragutinović, kome ugovor sa španskom ekipom ističe 2011. godine, krenuti put Rusije saznaćemo do 12. marta kada završava prelazni rok u ruskom šampionatu.

Tridesetčetvorogodišnji reprezentativac Srbije je još u karijeri nastupao za čačanski Borac, belgijski Gent i Standard iz Liježa, dok je u nacionalnom dresu odigrao 44 utakmice.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC