• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi sprema ljetnu “čistku”

Uprava londonskog Čelsija, nezadovoljna rezultatima, odlučila je da ovog ljeta podvuče crtu i napravi veliku “čistku” na Stamford Bridžu.

 Čelsi sprema ljetnu “čistku” Izvor: MONDO

Osim dovođenja novog trenera koji će naslijediti Gusa Hidinka, klub Romana Abramoviča trebao bi značajno rekonstruisati ekipu.

Predsjednik Čelsija Brus Bak najavio je da će na ljeto klub napustiti pet igrača, a isto toliko pojačanja će stići na Stamford Bridž.

“Nismo još konkretno razgovarali o ljetnom prelaznom roku, ali nekoliko igrača će napustiti klub, a umjesto njih dovešćemo nekoliko pojačanja”, rekao je Bak ne precizirajući koji igrači će morati da napuste London.

“Trudićemo se da novac za pojačanja obezbijedimo prodajom naših igrača, ali ukoliko bude bilo potrebno novac za transfer igrača obezbijediće vlasnik kluba”, rekao je Bak.

Privremeni trener Čelsija Gus Hidink spreman je da svojim savjetima pomogne upravi u dovođenju pojačanja, iako će na ljeto napustiti klub.

“Nisam uključen u donošenje strateških odluka, ali ako mogu pomoći, tu sam na raspolaganju”, rekao je Holanđanin kome ugovor sa Čelsijem ističe na kraju sezone.

Britanski mediji ranije su objavili da bi Hidinka na klupi Čelsija trebao zamijeniti njegov sunarodnik Frank Rajkard, a postoji mogućnost i da dvojica Holađana zajedno vode “plavce” nakon što Hidink završi posao sa reprezentacijom Rusije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC