• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan hoće Rajkarda

Uprava Milana razgovarala je sa Frankom Rajkardom o mogućnosti da u junu preume "crveno crne", objavili su italijanski mediji.

 Milan hoće Rajkarda  Izvor: MONDO

Lokalni novinari tvrde da su čelnici slavnog italijanskog kluba prošle nedelje sastali sa svojim nekadašnjim fudbalerom i bivšim trenerom Barselone i raspitivali se za njegove planove za sljedeću sezonu.

Aktuelni trener Milana ima ugovor sa klubom do juna 2010. godine, ali mu je Uprava kao uslov za nastavak rada postavila zadatak da u tekućoj sezoni osvoji najmanje treće mesto.

Britanski list “News of the world” nedavno je objavio da će Rajkard na ljeto preuzeti engleski Čelsi, nakon što Gusu Hidinku istekne ugovor sa “plavcima”.

U bogatoj fudbalskoj karijeri poznati Holanđanin pet godina je nosio dres Milana, u doba najveće dominacije tog kluba u Evropi. Trenerskim poslom Rajkard je počeo da se bavi 1998. kada je postavljen za selektora reprezentacije Holandije, a najveće uspjehe postigao je sa Barsleonom, koju je predvodio do dve titule prvaka Španije, titule šampiona Evrope 2006. godine i pobjede u španskom Superkupu.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC