• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toldo deceniju vjeran Interu!

Veteran među stativama Frančesko Toldo produžio je ugovor s Interom do 2011. godine čime će svoj boravak na "Meaci" da zaokruži na cijelu deceniju.

 Toldo deceniju vjeran Interu! Izvor: MONDO

Tridesetsedmogodišnji čuvar mreže je stavio je paraf na novi dvogodišnji ugovor sa "neroazurima" u čiji je tabor stigao sad već daleke 2001. godine iz Fiorentine, gdje je proveo osam sezona.

"Za mene je to velika čast, jer rijetki su fudbaleri koji u mojim godinama potpisuju nove ugovore. Osim toga, postao sam rekorder po broju sezona u Interu kad su u pitanju golmani", rekao je Toldo italijanskim medijima.

Interesantan podatak vezan za nekadašnjeg reprezentativca Italije je to što je karijeru počeo u Interovom gradskom rivalu Milanu, koji mu nikad nije pružio pravu priliku za dokazivanje. Sa "San Sira" pozajmljivan je prvo Veroni, potom Trentu i Raveni, da bi 1993. godine "viole" otkupile njegov ugovor od "rosonera".

O kakvom golmanu se radi, dokazuje i njegov devetogodišnji staž u dresu "azura", sa kojima je postao vicešampion Evrope u Belgiji i Holandiji 2000. godine. Bio je na još četiri velika takmičenja, ali ih je kompletno presjedio na klupi za rezerve.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC