• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Batistuta zabija golove i na konju!

Argentinac Gabrijel Batistuta vratio se na zelene terene, ali ne kao fudbaler već igrač poloa, egzotičnog sporta u kojem igrači jašu konje!

 Batistuta zabija golove i na konju! Izvor: MONDO

Popularni Batigol, kome je zbog izrazitih golgeterskih zasluga ispred stadiona "Artemio Franki" u Firenci podignut spomenik, zajahao je konja i debitovao za ekipu La Glorija (Slava), čiji je vlasnik.

Kao što je navikao sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu, postigao je pogotke i na konju – tačnije rivalima je utrpao dva komada, ali zbog svoje "skromnosti" nije bio pretjerano zadovoljan pruženom partijom!

"Moram priznati, bio sam očajan, ali još uvijek učim. Tek sam na početku polo karijere i nisam previše zabrinut. Super je dok se zabavljam", izjavio je Batistuta argentinskim medijima.

Zajedno s legendarnim fudbalerom u timu je nastupio jedan od najboljih polo igrača svijeta Adolfo Kambijaso, dok je susret sa tribina pratio teniser David Nalbandijan.

"Ovaj sport je jako zahtijevan i danas sam shvatio koliko moram da vježbam ako želim da budem solidan" dodao je Argentinac, koji je u nacionalnom dresu zabilježio 78 nastupa i postigao 56 golova.

Pored Fiorentine, čije je boje branio devet sezona i za to vrijeme 1.689 puta tresao mreže, još je nastupao za Romu, Boku Juniors, River Platu i Njuel Old Bojs.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC