• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Ratko Butorović podnio ostavku

Poraz Vojvodine u Kruševcu na proljećnoj superligaškoj premijeri izgleda je bila varnica koja je zapalila vatru u novosadskom klubu.

 VOJVODINA: Ratko Butorović podnio ostavku  Izvor: MONDO

Prvo je trener Ljupko Petrović zahetijvao kazne za sve fudbalere, ali i stručni štab. To je, međutim, bio samo početak potresa.

U utorak je Ratko Butorović podnio neopozivu ostavku na mjesto potpredsjednika Vojvodine zaduženog za sportska pitanja, prenijeli su beogradski sportski mediji. To se desilo dan pred sjednicu Skupštine kluba, zakazane za srijedu u 19 sati u amfiteatru SPENS-a.

"Ne želim da učestvujem u onome što se sada događa u klubu i hoću da o tome budu obaviješteni članovi Skupštine", bio je kratak Butorovićev komentar za "Sportski Žurnal".

Špekuliše se da se čovjek, koji je tri godine bio na čelu kluba, odlučio na ovakav potez nezadovoljan naročito finansijskom situacijom. Novosadska čaršija bruji da Vojvodina opet grca u dugovima.

"Tvrdim da su igračima isplaćene sve obaveze. Tačno je i da smo podigli bankarski kredit od 400.000 evra", poručio je predsjednik kluba, Vojislav Gajić, u razgovoru za "Sport".

"Imali smo ponudu Viljareala za Danijela Aleksića od šest miliona evra, a upola manje je nudio Ajaks za Dušana Tadića. Mogli smo lako da riješimo sve finansijske probleme, ali bismo onda postavili pitanje kvaliteta ekipe", zaključio je Gajić.

Mjesecima unazad "lale" su nagoviještavale borbu za titulu, a sada se suočavaju sa velikim problemima.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC