• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janjetović povlači ostavku, ostaje predsjednik Borca

Milorad Janjetović ipak će i u narednom periodu biti prvi čovjek FK Borac, iako je prije samo četiri dana podnio ostavku.

 Janjetović povlači ostavku, ostaje predsjednik Borca Izvor: MONDO

Janjetović je ostavku podnio u nedelju poslije poraza od Zrinjskog na početku drugog dijela sezone u Premijer ligi BIH. Poslije  toga uslijedio je i sastanak sa gradonačelnikom Banjaluke Dragoljubom Davidovićem, kao i sa mnogobrojnim sportskim radnicima, koji su dali podršku Janjetoviću i zahtijevali od njega da i dalje ostane prvi čovjek kluba. Na kraju je Janjetović popustio i ostaje predsjednik Borca.

"Poslije mnogo razmišljanja, ali i podrške koju sam dobio od velikog broja sportskih radnika, ali i značajnih ljudi iz svih sfera društevenog života Srpske, odlučio sam da povučem svoju ostavku i ostanem na mjestu predsjednika kluba", rekao je Janjetović.

Kada je došao na čelo kluba za cilj je postavio stvaranje "evropskog Borca" . U zimskoj pauzi tim je prvi put poslije dužeg vremena imao sve uslove za pripreme, koje su obavljene u Turskoj. U tim je vraćemo par bivših igrača tog kluba i očekivanja su bila velika, ali je meč protiv Zrinjskog, koji je lider Premijer lige BIH pokazao da za stvaranje respektabilne ekipa treba više vremena.

"Bio sam razočaran igrom protiv Zrinjskog, i sada sam jer lošu igru nisam vidio samo ja, već svi koji su bili na Gradskom stadionu. Ali isto tako moramo znati da projekat stvaranje "evropskog Borca" nije lak i jednostavan posao. Potrebno je dosta truda i energije uložiti da se sve kockice slože. U sve to krenula je i priča oko izgradnje novog velelepnog Gradskog stadiona, koji će biti ponos ne samo Banje Luke, već i čitave RS. Paralelno sa izgradnjom tog objekta, stvaraćemo i moćan tim, a rezultati tog rada trebali bi biti vidljivi za dvije godine".
U nastavku sezone Janjetović od igrača i trenera traži maksimalan angažman s obzirom da su prema njima ispunjeni svi uslovi što se tiče priprema i plata.

"Svi u klubu, od direktora Damira Špice, Šefa Stručnog štaba Vlade Jagodića i njegovih pomoćnika, pa do samih igrača imaju moju podršku da nastavimo započeti posao. Međutim, naglasio sam da je poraz u sportskoj igri od boljeg protivnika dozvoljen, ali indolentno ponašanje i šetnja po terenu kao što je to bilo u subotu nedopustivi su. Igrači Borca su najplaćeni fudbaleri u Srpskoj i za boje svog kluba sa svake utakmice treba da iziđu "krvavih koljena". Tada poštuju mene, ali i sebe, armiju navijača i sve one koji su uz ovaj klub", nastavio je Janjetović i dodao kako Borac u narednom periodu očekuje transformacija iz Preduzeća u privatizaciju.

Priliku za popravni igrači će imati u narednom kolu kada gostuju Orašju. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC