• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP ITALIJE: Pacini i Kasano uništili Inter

Fudbaleri Sampdorije jednom nogom su već u finalu Kupa Italije pošto su u srijedu u prvoj polufinalnoj utaknici ubjedljivo savladali Inter - 3:0.

 KUP ITALIJE: Pacini i Kasano uništili Inter Izvor: MONDO

Trener Intera Žoze Murinjo izveo je na teren Luiđi Feraris stadiona u Đenovi kombinovani sastav i to će mu se po svemu sudeći osvetiti oproštajem od jednog trofeja.

Sampdoriju su na korak od finala doveli Kasano i Pacini, koji su i u nedjelju tresli mreže u velikoj prvenstvenoj pobjedi Đenovljana nad Milanom (2:1).

I ovog puta protivnika je načeo Kasano matiravši Tolda u 9. minuti, da bi Pacini sa dva gola do kraja prvog poluvremena obezbijedio svom timu više nego miran put na revanš u Milanu.

Ekipa Žoze Murinja nije uspjela smanjiti prednost domaćina ni pored činjenice da su posljednjih pola sata imali igrača više, jer je Gastaldelo dobio direktan crveni karton zbog starta nad Balotelijem.

Mladi napadač Intera dobro je prošao, ali je nešto kasnije napustio teren na nosilima nakon što se iznenada srušio na sredini terena. U napadu prije toga Baloteli je udario u stativu, ali srećom ne glavom već preponama.

Drugo polufinale odigrano je u utorak na Olimpiku gdje je Juventus vodio protiv Lacija golom Markionija, ali su Pandev i Roki pogocima u drugom poluvrmenu obezbijedili nebesko plavima minimalnu prednost pred revanš u Torinu koji se igra 22. aprila.

REZULTATI POLUFINALA:

Lacio - Juventus 2:1
Sampdorija - Inter 3:0

Revanš mečevi igraju se 22. aprila

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC