• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi: Moderna i napadačka Nagoja

U debitanstkoj sezoni u ulozi trenera, Dragan Stojković je sa Nagojom zauzeo treće mjesto u prvenstvu Japana što je predstavljalo iznenađenje.

 Piksi: Moderna i napadačka Nagoja Izvor: MONDO

Do finiša sezone su se u Nagoji potajno nadali i tituli, ali su na kraju morali da se zadovolje plasmanom u azijsku Ligu šampiona.

"Ja nisam bio iznenađen, jer vjerujem u svoj rad i svoju filozofiju. Moj cilj je bio da napravim organizovanu ekipu koja igra dobro i u napadu i u odbrani", rekao je Stojković za "Japan Times".

Piksi ne želi ništa da obećava pred početak novog šampionata. Predstojećeg vikenda njegov tim dočekuje Oitu u prvom kolu.

"Nisam ovde da bih obećavao, mogu samo da kažem da će moj tim igrati napadački i moderan fudbal. Mnogima je bilo iznenađenje što smo se prošle sezone borili za titulu, ali ne i meni, jer sam posmatrao ekipu od početka trke", podvukao je nekadašnji prvi čovjek srpsko-crnogorskog fudbala i predsjednik Crvene zvezde.

"Želim da nastavimo istim stilom, ali nećemo gledati iza, već samo ispred sebe. Uvjeren sam da imamo talenta da idemo napred".

Nagoja će, pored trke u prvenstvu, imati obaveze i u Ligi šampiona.

"Svi pričaju da ćemo imati zgusnut raspored, ali ja nemam moć da ga promijenim. Na meni je da uvijek izaberem najbolji 11 koji će izaći na teren. Nisam lud da koristim samo jedanaestoricu, uskoro će doći i do rotacije", zaključio je Dragan Stojković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC