• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Da ne šutiramo u svoj gol

To je recept trenera Partizana za uspjeh u Ivanjici, sa aluzijom na autogol kojim je Javor došao do boda jesenas u Humskoj.

 Jokanović: Da ne šutiramo u svoj gol Izvor: MONDO

Partizan nije pobijedio u posljednja četiri kola Superlige. Poslije neuspješnog finiša jesenjeg dijela sezone, kada su u posljednje tri utakmice osvojili samo dva boda, crno-bijeli nisu oborili na pleća ni Crvenu zvezdu na proljećnoj premijeri.

Aktuelni šampion Srbije ipak i dalje održava bodovnu razliku u odnosu na konkurente dovoljnu da može mirno da čeka nastavak šampionata.

Međutim, već u subotu će biti na još jednom teškom ispitu. Gostuje u Ivanjici, ekipi koja dijeli treće mjesto sa crveno-bijelima, a koja je jesenas u Humskoj osvojila bod - 2:2.

"Javor već duži period igra veoma kvalitetno, što je pokazao i dobrim rezultatima protiv tri najbolje ekipe u prvenstvu. Ivanjičani su naši dužnici iz prvog dijela sezone i zato idemo da osvojimo tri boda", izjavio je trener Partizana, Slaviša Jokanović.

Jokanović je ocijenio da je Javor veoma dobro organizovana i fižički jaka ekipa.

"Gledao sam ih prošlog vikenda protiv Hajduka u Kuli, radi se o čvrstoj i dobro organizovanoj ekipi. Oni su, čini mi se, najviši i najkrupniji tim u ligi i sigurno će pokušati iz prekida da ugroze naš gol".

U prvom dijelu sezone Javor je poveo protiv Partizana, koji je ipak uspio da preokrene rezultat. To mu ipak nije bilo dovoljno za pobjedu, jer je Radosav Petrović dva minuta prije kraja autogolom donio izjednačenje.

"Moramo da imamo mnogo više koncentracije nego na toj utakmici i da svako u timu bude svjestan svojih zadataka. Ipak, prije svega trebalo bi da se potrudimo da ne šutiramo u svoj gol".

Jokanović je potvrdio da će napraviti izmjene u timu koji je prošlog vikenda igrao u 135. vječitom derbiju.

"Marko Jovanović će zamijeniti Ivana Stevanovića, a imamo još neke stvari koje moramo da modifikujemo. Tim u Ivanjici biće 'miks' igrača iz prvog i drugog poluvremena protiv Crvene zvezde", zaključio je Slviša Jokanović.

Partizan trenutno vodi na tabeli Jelen Super lige sa 38 bodova, četiri manje ima Vojvodina, dok je Crvena zvezda na trećem mjestu sa 31 bodom, koliko ima i Javor.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC