• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janevski: Promijenili gorivo u poluvremenu

Trener Crvene zvezde zadovoljan igrom u poslednjih 60 minuta protiv Napretka. Delije i dalje protiv Den Tane.

 Janevski: Promijenili gorivo u poluvremenu Izvor: MONDO

Crvena zvezda je ubjedljivo pobijedila Napredak 4:0 (1:0) u 19. kolu Superlige i izjednačila se po broju bodova sa drugoplasiranom Vojvodinom, koja u nedelju dočekuje OFK Beograd (13.30, TV RTS).

Ujedno, ostala je na "minus sedam" od lidera Partizana, koji je slavio u Ivanjici.

Trener crveno-bijelih Čedomir Janevski je izrazio zadovoljstvo igrom svojih izabranika u "poslednjih 60 minuta" utakmice.

"Išli smo u suprotnom smjeru, jer sam u derbiju bio zadovoljan igrom u prvih sat vremena", izjavio je makedonski stručnjak i slikovito pojasnio svoj utisak:

"U početku smo djelovali kao benzinac u koji je sipan dizel. U poluvremenu smo promijenili gorivo i u nastavku brzo dali gol za 2:0, u 46. minutu, što je prelomilo utakmicu i rasteretilo igrače".

Janevski je naglasio da će zahtjevati od igrača da u buduće igraju 90 minuta sa sto odsto koncentracije, discipline i požrtvovanja.

"Ne smijemo zaboraviti da je Napredak imao dvije šanse u prvih 15 minuta, kod rezultata 0:0. Da ih je iskoristio, možda sada ne bismo vodili ovakav razgovor".

Crvena zvezda će u narednom kolu, kada bude gostovala OFK Beogradu, biti jača za Koromana, Lazetića i Tomovića, koji nisu igrali protiv Napretka.

"Cilj minulog prelaznog roka je bio da napravimo jaku konkurenciju na svim pozicijama. To smo učinili i sada čekam odgovor igrača na treninzima", zaključio je Čedomir Janevski.

S druge strane, trener Kruševljana Nenad Sakić je vodio tim protiv "svoje" Crvene zvezde.

"Tri najljepše godine igračke karijere sam proveo u Zvezdi, ali nisam dozvolio da mi emocije budu pomiješane. Razmišljao sam samo o svom timu prije i za vrijeme utakmice. Ipak, želim Zvezdi da osvoji titulu", rekao je Sakić.

DELIJE I DALJE PROTIV DEN TANE


Navijači Crvene zvezde nisu propustili priliku da i na utakmici sa Napretkom iskažu svoje mišljenje o predsjedniku Dobrivoju Tanasijeviću.

Uz uobičajene slogane uperene protiv Den Tane, imali su i transparent kojim su jasno stavili do znanja svima da žele da predsjednik ode sa te funkcije.

U susret skorašnjem Saboru Crvene zvezde, na kome će biti birani novi članovi Skupštine, stav Delija bi mogao da ima značajan uticaj.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC