• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Ličimo na ekipu koja želi titulu

Crno-bijeli presrećni poslije pobjede u Ivanjici protiv tvrdog protivnika u lošim uslovima za igru. Zahvalnost Grobarima.

 PARTIZAN: Ličimo na ekipu koja želi titulu Izvor: MONDO

Oštrili su se crno-bijeli za gostovanje u Ivanjici, odakle ove sezone niko nije odnio cio plijen. Oštrili i naoštrili - srušili su Javor golom Lamina Dijare u 66. minutu.

Tako je šampion Srbije slavio poslije četiri uzastopne prvenstvene utakmice bez pobjede, ujedno se i revanširao Ivanjičanima za jesenji remi u Humskoj.

"Uprkos lošem stanju terena, igrali smo dobro, bili smo jedinstveni i mnogo smo trčali, za razliku od prethodne utakmice. Znam da je ovo prvi poraz Javoru kod kuće, nadam se i poslednji ove sezone", uz osmijeh je prokomentarisao kreator igre Partizana, Moreira.

Gosti su imali značajnu podršku sa tribina stadiona u Ivanjici.

"Navijači su bili fantastični. Došli su ovako daleko i zaslužili su da vide našu dobru igru i pobjedu", završio je Moreira.

Trener Partizana Slaviša Jokanović je u sastav uvrstio gorostasnog napadača Vašingtona, a u zadnju liniju i debitanta Gorana Gavrančića kako bi na lošem terenu pojačao skok igru.

"Sve je bilo protiv nas s obzirom na to da njegujemo pas igru. Zato smo morali da budemo borbeni, i bili smo. Cijele nedelje smo se pripremali za skok igru i to smo dobro odradili. Kao što je šef rekao (Jokanović), ličimo na ekipu koja želi titulu", rekao je Gavrančić i zahvalio se navijačima na podršci.

Mladi vezista Nemanja Tomić je prvu seniorsku utakmicu za crno-bijele odigrao u 135. vječitom derbiju, ali je protiv Javora prvi put na terenu proveo 90 minuta.

"Presrećan sam što sam namjestio gol", počeo je Tomić.

"Teren je bio katastrofalan, padala je kiša, duvao je vjetar... U svlačionici smo se dogovorili da ne igramo nego da se borimo", zaključio je Nemanja Tomić.

(MONDO, foto zvanični sajt Partizana)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC