• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Ode Ljupko!

Poslije samo dve zvanične utakmice u fudbalskom prvenstvu Srbije Ljupko Petrović podnio je ostavku na mjesto trenera Vojvodine!

 VOJVODINA: Ode Ljupko! Izvor: MONDO

Nakon šokantnog poraza od Napretka u Kruševcu (1:2), a potom i subotnjeg remija sa OFK Beogradom, Petrović je odlučio da presječe očiglednu agoniju i da ponudi "svoju glavu" upravi novosadskog kluba.

"Bez obzira na to šta uprava bude rekla, moja odluka je konačna. Nisam došao da se borim za treće ili četvrto mjesto već za titulu", izjavio je Petrović poslije remija sa OFK Beogradom.

Puna su usta bila igračima, stručnom štabu i čelnicima Vojvodine da će na proljeće jurišati na titulu i da će vrlo brzo nadoknaditi tri boda koliko je Partizan "bježao" na pauzi.

Već prvi meč proljećnog dijela šampionata uzdrmao je novosadski klub. Predsjednik Vojvodine Vojislav Gajić i Ljupko Petrović, koji je doveden u zimskoj pauzi, bili su "u klinču". Gajić je tražio oštar rez, Petrović je smatrao da sve treba da se završi na novčanim kaznama.

Ni Petrović nije bio dosljedan u svojim stavovima. U izvještaju sa meča u Kruševcu, koji je podnio Gajiću, označio je trojicu igrača kao najodgovornije za poraz - Dragana Mrđu, Ristu Lakića i Aleksandra Mijatovića. Ali, Lakić je protiv OFK Beograda igrao od prvog minuta, Mrđa je ušao u drugom poluvremenu...

U svakom slučaju, Vojvodina polako gubi korak za Partizanom, a i Crvena zvezda se približila na samo bod.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC