• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zuba" strijelac poslije godinu dana

Nekada najbolji fudbaler svijeta postigao izjednačujući gol u 93. minutu lokalnog derbija između Palmeirasa i Korintijansa i izazvao neviđeno slavlje.

 "Zuba" strijelac poslije godinu dana Izvor: MONDO

Kada se kaže ili napiše Ronaldo, većina ljubitelja fudbala u današnje vrijeme pomisli na asa Mančester junajteda Kristijana Ronalda.

Onaj stari Ronaldo je zbog poodmaklih godina i čestih povreda pao ne u drugi, nego u treći plan. Ali u nedelju je iz Sao Paula poslao jasnu poruku - "još sam živ!"

Ronaldo je u lokalnom derbiju između Palmeirasa i Korintijansa (1:1) ušao sa klupe za rezervne igrače i u trećem minutu sudijske nadoknade vremena postigao izjednačujući pogodak za goste.

Pogodak glavom bio je njegov prvi poslije više od godinu dana - toliko je već prošlo od povrede kolena koju je doživio u dresu Milana i operacije koja je usljedila.

Poslije gola je nastalo neopisivo slavlje. Ronaldo je otrčao do navijača i popeo se na žicu koja dijeli tribine od terena. Saigrači su napravili "gomilu" na njemu, okružili su ih reporteri i fotografi, navijači su delimično pokidali ogradu... Sreća što u tom "ludilu" nije bilo povrijeđenih.

"Nisam mogao da suzbijem emocije, bio je to momenat za pamćenje. Kada se nađem ispred gola, osjećam da ne mogu da pogrešim, to je ono što najbolje znam da radim", rekao je Ronaldo posle gola glavom.

Tridesetdvogodišnji napadač, trostruki Fudbaler godine u izboru FIFA, proveo je na terenu pola sata, a u 78. minutu je pogodio prečku udarcem sa ivice šesnaesterca. Devet minuta kasnije predriblao je čuvara na desnom boku i idealno centrirao, ali je Andre Santos glavom tukao preko gola...

Utakmica se pred oko 45.000 gledalaca igrala po temperaturi od 35 stepeni. Ali najvažnije je da se popularni "Zuba" vratio igri u velikom stilu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC