• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Romantika" loša po trenere Vojvodine

Vojvodina je, po svemu sudeći, treći put ove sezone ostala bez šefa stručnog štaba!

 "Romantika" loša po trenere Vojvodine  Izvor: MONDO

Nema logike, ako se ima u vidu da je ekipa od prvog kola u vrhu tabele i da se još uvijek nalazi ispred Crvene zvezde, sa šest bodova manje od prvoplasiranog Partizana. Ali i to je srpski fudbal...

Ljupko Petrović usmeno je najavio odlazak poslije remija sa OFK Beogradom (1:1) na stadionu Karađorđe.

Zanimljivo je da je i jesenas došlo do promjene na kormilu "lala" upravo nakon okršaja sa OFK Beogradom. "Romantičari" su 19. oktobra na Karaburmi slavili rezultatom 2:1, poslije čega je Dragoljub Bekvalac podneo ostavku. Nasledio ga je Dragan Radojičić.

"Bio sam u ovom klubu dva puta, prihvatio poziv vjerujući da zajednički možemo nešto da uradimo. Na žalost, loše sam procjenio, jer od tog zajedničkog je ostala samo moja i želja i trud igrača. Prihvatam svu odgovornost za učinak u prva dva kola. Nisam došao da se borim za treće ili četvrto mjesto, to ne bi imalo smisla. Stoga se više ne osjećam kao trener Vojvodine i svoju odluku saopštiću pisanim putem rukovodstvu", izjavio je Petrović.

U klubu još nisu odustali i nadaju se da će se iskusni stručnjak predomisliti kada mine bol zbog dva boda ispuštena u 96. minutu utakmice.

Ali znajući da je Petrović bio nepokolebljiv kada je u prethodnih godinu dana odlazio sa klupa OFK Beograda i Kroacije Sesvete, teško je vjerovati da će ovog puta pronaći motiv da ostane.

"Uopšte me ne zanima kakva će biti reakcija na moj stav, to više i nije bitno. Preostaje mi da žalim što se sve ovako završilo. Ne ulazim u to šta je uticalo na ovakvu atmosferu i rezultate, jer hoću da odgovaram samo za ono za šta sam bio angažovan, a to su tim i rezultati", poručio je trofejni trener, prenosi novosadski "Dnevnik".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC