• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milijaš: Realno je da ostanem u Zvezdi

Nenad Milijaš kaže da je realno da nosi dres Crvene zvezde i naredne sezone. Nikad ne navija za Partizan kad igra protiv inostranih ekipa.

 Milijaš: Realno je da ostanem u Zvezdi Izvor: MONDO

Ni poslije neriješenog ishoda "večitog derbija" koji je Crvenu zvezdu ostavio i dalje na zaostatku od sedam bodova za Partizanom, kapiten crveno-belih Nenad Milijaš ne gubi nadu u čudo.

"Da, možemo da stignemo Partizan", bio je odgovor Milijaša na nekoliko sličnih pitanja navijača Crvene zvezde koji su mu postavljali pitanja posredstvom klupskog sajta.

Jednog navijača je interesovalo da li igrači iskreno vjeruju da Zvezda može do titule ili su to samo puste želje i nešto što svaki igrač Zvezde mora da kaže da se nada tituli svake godine?

"Ako ne misle nisu za Zvezdu", odgovorio je kapiten Crvene zvezde, a na pitanje drugog navijača da li Zvezda ima tim sposoban da se kvalifikuje u Ligu šampiona, rekao je: "Da".

Naravno, navijače Zvezde interesovalo je i kakve su šanse da naredne godine ostane u Ljutice Bogdana. Uprava je nedavno počela pregovore sa njim oko produžetka ugovora.

"Da, realno je da ostanem u Zvezdi i naredne sezone", odgovorio je Milijaš na pitanje navijača, ali je na pitanje drugog navijača zašto je toliko teško ostati u Zvezdi naveo: "Teško je ostati, ali je igrati u Zvezdi savršeno".

Još jednog navijača je interesovala buduća karijera Nenada Milijaša. Taj navijač je, međutim, postavio pitanje tako da se već pomirio sa time da će kapiten napustiti Zvezdu naredne sezone.

"Pošto ćeš bez sumnje otići u neki 'veći' klub, da li bi se vratio u Zvezdu kad bi ona redovno igrala Ligu šampiona?", pitao je Darko iz Crne Gore.

Milijaš je odgovorio: "U veći jako teško, možda finansijski jači!!! Naravno da bih se vratio".

Miljaš je negirao da je prije prelaska u Crvenu zvezdu pregovarao sa Partizanom, dodavši da mu crno-beli nikad nisu bili opcija, a istakao je i da ni u jednom sportu ne navija za Partizan kada igraju protiv neke ekipe iz inostranstva.


Od igrača Crvene zvezde najomiljeniji mu je Nenad Tomović, a najkvalitetniji je Ognjen Koroman. Od igrača iz drugih domaćih klubova u Crvenoj zvezdi bi volio da vidi Aleksandra Popovića iz Vojvodine.

Poslije Crvene zvezde, omiljeni klub mu je milanski Inter.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC