• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: "Kraljevi" mole za oproštaj!

Posle "petarde" u dvomeču osmine finala LŠ protiv Liverpula, fudbalerima Real Madrida preostalo je jedino da kleknu i mole navijače za oproštaj!

 LŠ: "Kraljevi" mole za oproštaj! Izvor: MONDO

Serhio Ramos, Pepe i kapiten Raul Gonzales Blanko su to i učinili odmah po završetku blamaže u utorak uveče na "Enfildu" (4:0).

"Imali smo želju da damo sve od sebe u revanšu, ali na kraju možemo samo da čestitamo Liverpulu, koji je, moram priznati, bio bolji od nas u svim aspektima", rekao je najbolji golgeter Lige šampiona u istoriji.

Prema Raulovim riječima, engleski klub je od samog starta bio mnogo bolji rival, ali su greške Madriđana dovele do prva dva pogotka.

"U cijeloj karijeri nisam doživio bolniji poraz. Primiti četiri komada je užasno…Ipak, želim da zahvalim navijačima koji su doputovali u Liverpul i zamolim ih za oproštaj", dodao je Raul i pozvao ekipu da se uzdigne iznad debakla i posveti trci za titulom u španskoj Primeri, gde za liderom Barselonom zaostaje šest bodova.

Defanzivci Serhio Ramos i Pepe, vidno potreseni eliminacijom iz elitnog takmičenja nisu tražili nikakva opravdanja za četiri gola u mreži "kraljevskog kluba".

"Bili smo potpuno dezorjentisani na Enfildu i nema opravdanja za lošu igru. Molimo navijače za oprost", izjavio je Ramos, dok je Pepe samo dodao: Hvala navijačima i oprostite nam"!




Mijatu odzvonilo na "Santjago Bernabeu"

Sramotu je prema sopstvenom priznanju osjetio i sportski direktor Madriđana Predrag Mijatović: "Doživjeli smo vrlo tužan i veoma bolan poraz. Još jednom nismo uspjeli da se plasiramo među osam najboljih timova Lige šampiona. Od prvog do poslednjeg minuta nije nas bilo nigdje na Enfildu. Moramo biti jako zabrinuti zbog nastavka španskog prventstva".

Pored blijede igre, Mijatović mora biti zabrinut i za svoj posao pošto su mediji na Pirinejima u njemu našli glavnom krivca.

"Marka" piše da se samo traži pravna začkoljica kako bi Crnogorcu vidjeli leđa, pošto ga ugovor veže do 2010. godine. "Traži se samo jeftinija formula za Mijatovićev otkaz, odnosno klub ne želi da plati million evra odštete", navodi madridski dnevnik.

Sa druge strane, u taboru Engleza vlada neopisivo slavlje i euforija…

Bivši napadač madridskog Atletika Fernando Tores izjavio je da je jako sretan i ponosan zbog pobjede nad Realom dodavši da Liverpul sada planira da ugrozi Mančester junajted u engleskoj Premijer ligi!

"Na redu je meč sa ‘đavolima’ u subotu, ako budemo igrali kao protiv Reala, možemo da pobijedimo i smanjimo zaostatak za liderom na tabeli", rekao je jedan od junaka trijumfa nad Realom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC