• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Valensija i Siti pregovaraju o transferu Vilje

Valensija i Mančester siti pregovaraju oko transfera Davida Vilje na Ostrvo. To je priznao potpredsjednik "slijepih miševa", Fernando Gomes.

 Valensija i Siti pregovaraju o transferu Vilje Izvor: MONDO

On je u izjavi za londonski "Tajms" rekao da su se predstavnici klubova sastali kako bi razgovarali o transferu španskog reprezentativca. Međutim, oba kluba su odbila da komentarišu pisanje tog lista.

"Siti nije izdao nikakvu ponudu. Predsjednik Valensije (Visente Sorijano) zatražio je određeni iznos, ali oni nisu pristali", rekao je Gomes.

Valensija je prošle nedelje saopštila da će najvjerovatnije morati da proda neke od najboljih fudbalera kako bi riješila finansijske probleme. Klub sa Mestalje nije u mogućnosti da igračima redovno isplaćuje plate, uključujući i bonuse Vilji i Davidu Silvi. Takođe je odložena izgradnja novog stadiona.

Vilja je prošlog avgusta potpisao novi šestogodišnji ugovor sa Valensijom. On je na Mestalju došao 2005. godine iz Saragose, a za Valensiju je odigrao 120 utakmica i postigao 78 golova.

Mančester siti smatra se danas najbogatijim klubom na svijetu, od kada ga je prošle godine preuzela kompanija iz Abu Dabija, čiji je vlasnik milijarder Mansur bin Zajed Al Najan.

(Beta, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC