• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plavci u glas: Guse, ostani!

Poslije ulaska u četvrtfinale Lige šampiona, fudbaleri Čelsija tvrde da najveće zasluge za to ima upravo Hidink, koji je preporodio tim.

 Plavci u glas: Guse, ostani! Izvor: MONDO

Fudbaleri Čelsija, koji igraju kao preporođeni otkako je ekipu preuzeo Gus Hidink, traže od holandskog stručnjaka da ne ode na kraju sezone, već da potpiše dugogodišnji ugovor.

Hidink je prošlog mjeseca prihvatio da vodi Čelsi, nakon što je otpušten Luis Felipe Skolari, ali uz uslov da radi samo ko kraja sezone. Nakon toga će se ponovo posvetitri radu sa reprezentacijom Rusije.

Poslije ulaska u četvrtfinale Lige šampiona, fudbaleri Čelsija tvrde da najveće zasluge za to ima upravo Hidink, koji je preporodio tim. U ekipu je vratio Didijea Drogbu, koja je Skolari držao na klupi, i reprezentazivac Obale Slonovače u poslednjih pet utakmica postigao je četiri gola.

"Nije tajna da bismo svi željeli da Hidink potpiše bar trogodišnji ugovor. Svi u klubu i oko njega vide da je on veliki trener koji je, čak i za ovo kratko vrijeme, uspio da transformiše i oživi tim", rekao je Mihael Balak.

Reprezentativca Njemačke podržao je i golman Peter Čeh, koji priznaje da je tek od dolaska Hidinka počeo da brani u vrhunskoj formi.

"Očigledno se radi o veoma dobrom teneru i svi želimo da on ostane u klubu. Znamo da zbog njegovog ugovora sa Rusima to predstavlja komplikovan politički problem i ostaje nam samo da se nadamo pozitivnom ishodu", rekao je Čeh.

Predsjednik Fudbalske federacije Rusije Vitalij Mutko kaže da je za Hidinka najbolje da nastavi da radi sa reprezentacijom te zemlje, ali priznaje da na ljeto mnogo toga može da se promijeni.

"Sve, naravno, može da se promijeni, ali je po našem mišljenju za Hidinka bolje da radi sa nekom nacionalnom selekcijom, nego u klubu. On nije samo trener, već i organizator i političar i nije čovjek za klub", rekao je Mutko.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC