• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Organizatori SP 2010: "Specijalka" za Bekama

Organizatori Mundijala u Južnoj Africi mogli bi da prirede svečanu ceremoniju za Dejvida Bekama.

 Organizatori SP 2010: "Specijalka" za Bekama Izvor: MONDO

Specijjalan program mogao bi da bude priređen ako engleski reprezentativac na tom turniru obori rekord po broju nastupa za nacionalni tim.

Izvršni direktor Organizacionog odbora SP 2010. godine Deni Džordan rekao je da planira da kontaktira bivšeg predsjednika Nelsona Mendelu da predvodi ceremoniju.

Bekam je do sada 108 puta nastupio za englesku reprezentaciju i na Mundijalu u Južnoj Africi bi mogao da obori rekord Pitera Šiltona od 125 utakmica za nacionalni tim.

Engleska je prvoplasirana ekipa grupe šest sa 12 bodova iz četiri utakmice, a do kraja godine treba da odigra još devet utakmica.

"Razgovaraću o tome s Mendelom. Bekam je pravi uzor mladima i radujem se što će igrati u našoj zemlji", rekao je Džordan.

On je istakao Bekamov marketinški uticaj i dobre igre u Mančester junajtedu, Real Madridu, Los Anđeles Galaksiju i sada Milanu.

"Postao je svjetski brend. Igrao je u najjačim ligama. Možete vidjeti koliko je Mančester junajted popularan u Japanu i mislim da je Bekam za to najzaslužniji", dodao je.

Džordan je naglasio da su organizatori Mundijala u kontaktu sa Interpolom, kako bi spriječili terorističke napade na ekipe, pogotovo poslije napada na kriket reprezentaciju Šri Lanke u Pakistanu.

"Ako imam 100 odsto pouzdane informacije gdje ćete odsjesti i gdje ćete jesti, mogu vam garantovati bezbjednost. Organizatori svih velikih turnira moraju da sarađuju sa važnim organizacijama kao što je Interpol. Mi smo to uradili, a kontaktirali smo i organizatore Olimpijskih igara u Pekingu", rekao je Džordan.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC