• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija sa Subotićem protiv Rumuna!

Srpska reprezentacija u jednoj od ključnih utakmica u kvalifikacijama za SP 2010. godine, protiv Rumunije biće jača za Nevena Subotića!

 Srbija sa Subotićem protiv Rumuna! Izvor: MONDO

Mladi defanzivac dortmundske Borusije početkom ove godine prelomio je: igraću za Srbiju! Do sada je debi za "orlove" prolongiran zbog papira, a u petak je na Terazije iz sedišta FIFA stigla odlična vijest - Subotić može da u narednom periodu igra za reprezentaciju Srbije.

U obrazloženju FIFA navodi se da je sudija pojedinac Slim Alulu iz Tunisa na osnovu podnesenog zahtjeva FS Srbije i priložene dokumentacije, odlučio da fudbaler Neven Subotić ima pravo igranja za Srbiju, a odluka stupa na snagu danom donošenja.

To praktično znači da će Neven Subotić biti na raspolaganju selektoru Radomiru Antiću već za naredni kvalifikacioni duel, koji se igra 28. marta u Konstanci protiv Rumunije.

Neven Subotić je rođen 10.decembra 1988. godine u Banjaluci i član je njemačkog bundesligaša Borusije iz Dortmunda. Igra na poziciji centralnog beka (štopera) i sigurno će predstavljati značajno pojačanje za naš nacionalni tim uoči nastavka kvalifikacionog ciklusa za Prvenstvo svijeta 2010. u Južnoj Africi.

Domaćoj fudbalskoj javnosti Subotić je predstavljen u januaru.

Antić je nedavno rekao da je gledao Subotića na pripremama Borusije u Španiji kada se još jednom uvjerio u njegove fudbalske, ali i ljudske kvalitete.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC