• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darko Kovačević još jednom igra?

Čelnici Olimpijakosa došli su na ideju da svom golgeteru organizuju oproštaj za pamćenje. Prije meča sa Larisom, neophodne konsultacije sa ljekarima.

 Darko Kovačević još jednom igra? Izvor: MONDO

Iako je zbog zdravstvenih problema završio sa aktivnim igranjem fudbala, Darko Kovačević bi sljedećeg mjeseca mogao da nastupi na još jednoj zvaničnoj utakmici.

Čelnici Olimpijakosa, čiji je Kovačević član od ljeta 2007. godine, došli su na ideju da svom golgeteru organizuju oproštaj za pamćenje.

Njihova želja je da srpski internacionalac 12. aprila istrči na teren u okršaju sa Larisom, u okviru pretposljednjeg kola grčkog prvenstva. Kovačevićev oproštaj trebalo bi da bude spojen sa proslavom nove titule prvaka - dvanaeste u posljednjih 13 godina - pošto Olimpijakos pet kola prije kraja ima devet bodova više od Panatinaikosa.

Naravno, Kovačević bi imao simboličnu minutažu, pošto su mu ljekari poslije operacije otčepljavanja arterije preporučili da se ne izlaže većim fizičkim naporima.

"Ideja mi se dopada, ali ne mogu da dam pozitivan odgovor prije nego što se konsultujem sa ljekarima u Grčkoj i u Španiji", oprezno je reagovao nekadašnji as Proletera, Crvene zvezde, Šefild Vednzdija, Juventusa, Lacija i Real Sosijedada.

Kovačević ima 35 godina, u dresu Olimpijakosa je odigrao 61 utakmicu, postigao 39 golova i osvojio "duplu krunu" za sezonu 2007/08, kao i grčki Superkup 2007. godine.

Sredinom januara je operisan u Španiji, nakon što su ljekari u Grčkoj konstatovali da zbog suženih arterija ima visok krvni pritisak. Njemu je u San Sebastijanu urađena koronarna angioplastika.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC