• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković: Čim stanem na gol...

Prvi golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković (26) ni u Hetafeu ne uspjeva da se izbori za mjesto među stativama...

 Stojković: Čim stanem na gol...  Izvor: MONDO

Reprezentativac Srbije stigao je u predgrađe Madrida u januaru iz lisabonskog Sportinga, gdje je češće bio na tribinama, nego li na klupi ili terenu. Ali, ni u novom klubu ne ide...

Umjesto da smijeni vremešnog Argentinca Abodancijerija, Stojković mu je postao zamjena.

"Od trenera golmana, pa do glavnog šefa, svi su zadovoljni mojim radom na treninzima, a u javnosti su iznijeli nekoliko puta da su mojim dolaskom dobili ogromno pojačanje", izjavio je Stojković za Večernje novosti.

"Mislim da sam u potpunosti spreman za utakmice, da se i na njima dokažem pošto sam ovde prvo došao na pozajmicu i volio bih da na ljeto sklopimo najavljeni angažman na tri godine", i dalje je optimista Stojković.

Sve bi moglo da se promijeni u nedelju, kada će Hetafe izlaz iz loše serije pokušati da pronađe u duelu sa Valjadolidom.

"Očekujem da počnem utakmicu, ali dok trener Munjoz ne saopšti startnih 11 nisam siguran. Već dva puta sam bio na korak do mjesta u prvoj postavi, pa sam opet sjedio na klupi", uzdržan je Stojković.

"Svjestan sam kvaliteta koji posjedujem. Profesionalno odrađujem sve zadatke i uvjeren sam da nisam pogriješio što sam napustio Sporting. Tamo sam preživljavao "pakao", a ovde ću čim stanem na gol pokazati da vrijedim", poručuje nekadašnji golman Crvene zvezde, koji je srpski fudbal napustio 2006. godine.

Tada je prešao u Nant, potom je proslijeđen Viteseu, a 2007. godine kupio ga je Sporting.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC