• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janevski: Zašto nam je poništen gol?

"Domaći igrači zaslužuju sve pohvale za učinak u prvom poluvremenu, umjetnost je iz tri pokušaja postići dva gola", izjavio je trener Zvezde.

 Janevski: Zašto nam je poništen gol? Izvor: MONDO

Ko bi prije utakmice rekao da će trener OFK Beograda Mihailo Ivanović biti samo djelimično zadovoljan neriješenim rezultatom (2:2), a da će strateg Crvene zvezde Čedomir Janevski čestitati svojim igračima što su uspjeli da izvuku bod?

Međutim, u subotu se na Karaburmi još jednom pokazalo koliko je fudbal nepredvidljiva igra.

Romantičari" su prekinuli seriju od 11 poraza u susretima sa Zvezdom, sekunde su ih dijelile od trijumfa, ali Nenad Milijaš je jedan od najboljih izvođača prekida u Evropi...

"Da mi je neko ponudio remi, objeručke bih prihvatio, ali kako se kretao rezultat, jasno je da ne mogu da budem zadovoljan. Moji mladi igrači očigledno su se malo uplašili pobjede nad favorizovanom Zvezdom i desilo nam se da od 2:0 na kraju dođemo do 2:2", izjavio je Ivanović.

Čedomir Janevski glasno se zapitao kako bi se utakmica razvijala da njegovom timu već u trećem minutu nije poništen gol. Kleo je asistirao Tričkovskom, ali je sudija Filipović procijenio da je Brazilac načinio prekršaj.

"Znali smo da je OFK Beograd kvalitetan tim, zato smo otvorili utakmicu napadački i agresivno, sa željom da što prije povedemo. Poništen nam je gol, nije mi jasno zašto. Moraću da pogledam snimak prije nego što dam konačnu ocjenu. Domaći igrači zaslužuju sve pohvale za učinak u prvom poluvremenu, jer je umjetnost iz tri pokušaja postići dva gola", izjavio je trener crveno-bijelih.

On je dodao da je u poluvremenu upozorio Džefersona Silvu da se pazi drugog žutog kartona, međutim, ovaj je poslije samo četiri minuta igre dobio i drugu javnu opomenu.

"Ne znam šta se dogodilo, snimak će i tu dati odgovor".

Janevski je mnoge iznenadio ostavljanjem Koromana, Lazetića i Tutorića na klupi.

Njih trojica su prije dvije nedelje bili "starteri" na meču sa Partizanom, ali se makedonskom treneru očigledno dopalo kako je ekipa funkcionisala bez suspendovanih Koromana i Lazetića u susretu sa Napretkom prošle subote.

"Jednostavno, ponovio sam jedanaestoricu iz meča sa Napretkom, poslije kojeg su svi hvalili igru. Što se tiče Tutorića, pokušao sam da odbranu prilagodim protivniku, koji ima veoma brze napadače... Čestitam momcima na borbenosti i što su sa igračem manje stigli rezultat, na žalost tek u 93. minutu, tako da nije bilo vremena za pobjedu", zaključio je Janevski.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC