• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Naslijediću Moreiru

Najveće pojačanje Partizana ovog proljeća je Nemanja Tomić.

 Tomić: Naslijediću Moreiru Izvor: MONDO

Debi u derbiju, asistencija u meču sa Javorom i gol Čukaričkom - učinak je talentovanog veziste poslije prekomande iz Teleoptika u prvi tim, početkom 2009. godine.

To su momenti koje će pamtiti cio život, a najljepša uspomena ostaće trenutak kada se zatresla mreža gola ispod južne tribine stadiona u Humskoj. U 84. minutu je skočio i udarcem glavom, na centaršut Miloša Bogunovića, zapečatio sudbinu Čukaričkog - 2:0.

"Sve je bilo nevjerovatno - navijači, atmosfera, moj prvi gol... Nisam znao na koju stranu da potrčim od sreće... Otrčao sam ka Jugu, navijači su to zaslužili", riječi su ushićene crno-bele "sedmice".

Nije pogodak protiv Čukaričkog jedino što će se pamtiti sa te utakmice. Kao da se poslije vodećeg gola Žuke rasteretio i skinuo okove sa nogu, predstavio je dio repretoara koji ga je preporučio za dolazak u prvi tim Partizana.

Šmekerskim potezom je protivničkom igraču probacio loptu kroz noge, a tri hiljade ljudi na tribinama je oduševljeno skočilo i pozdravilo potez kakav se rijetko viđa na našim terenima.

Ako se od Moreire očekuje lepršava partija, kreativnost i vic Nemanje Tomića su prijatno osvježenje za pristalice šampiona Srbije.

"Slabo smo ušli u utakmicu, u drugom poluvremenu smo igrali dosta bolje", nastavio je Tomić.

Najmlađi prvotimac u istoriji kragujevačkog Radničkog uživa u sadašnjem trenutku. Ipak, kaže da se nadao takvom razvoju događaja ove godine. Možda ne baš ovom brzinom.

"Nadao sam se da ću protiv Zvezde igrati 15 minuta, a igrao sam pola sata. Dobio sam šansu i poslije derbija i iskoristio je".

Najviše voli da igra iza leđa napadača, iako je najčešće u karijeri igrao po lijevoj strani, a trener Slaviša Jokanović mu povjerava ulogu uz desnu aut liniju.

"Volio bih da igram na mjestu Moreira, ako on ode... U svakom slučaju, želim da ostanem u Partizanu dvije-tri godine i ostavim dubok trag".

Trenutno igra na mjestu koje je ostalo upražnjeno odlaskom Zorana Tošića. Mnogi ga gledaju kao njegovog nasljednika.

"Nadam se da ću biti bolji od njega. On je otišao u Mančester, a ja ću možda u Real", u šaljivom tonu je komentarisao Tomić.

Kada se uozbiljio nastavio je priču o aktuelnom trenutku. Tvrdi da ga remiji Vojvodine i Zvezde nisu "tangirali" iako je Partizan povećao bodovnu prednost.

"Bolji smo i od Vojvodine i od Zvezde. Za sada nam super ide".

Još je neizvjesno da li će se treći "vječiti derbi" u sezoni igrati u Humskoj ili u Ljutice Bogdana, ali Tomića to i ne zanima.

"Svejedno je, bolji smo. To nismo pokazali u prethodnom derbiju, ali hoćemo u sljedećem", zaključio je Nemanja Tomić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC