• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klose na operaciji, Deko završio sezonu

Četvrtfinalisti Lige šampiona, Bajern i Čelsi, saznali su da će u narednim mečevima biti lišeni pomoći Miroslava Klosea, odnosno Deka.

 Klose na operaciji, Deko završio sezonu Izvor: MONDO

Napadač Bajerna moraće na operaciju članka desne noge, zbog čega će odsustvovati sa terena najmanje tri nedelje, saopštio je klub iz Minhena.

Njemački reprezentativac, koji je ove sezone postigao deset golova u Bundes ligi, a vodeći je strijelac Lige šampiona sa sedam pogodaka, povrijedio se na subotnjoj utakmici sa Bohumom (3:0).

Klose će sigurno propustiti kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo 2010. godine protiv Lihtenštajna 28. marta i Velsa 1. aprila, a ostaje da se vidi hoće li biti spreman za prvi meč četvrtfinala elitnog kontinentalnog takmičenja.

Bajern je trenutno drugi na tabeli njemačkog prvenstva i zaostaje četiri boda za Hertom.

Menadžer Čelsija Gus Hidink izjavio je da bi kreator igre Deko mogao da bude van stroja do kraja sezone, pošto mu nikako ne polazi za rukom da sanira povredu zadnje lože.

Portugalski internacionalac u nedelju je bio "starter" poslije dva mjeseca, ali je Hidink morao da ga zamjeni prije kraja prvog poluvremena utakmice sa Mančester sitijem (1:0).

"Mislili smo da je fit, dobro je trenirao u prethodnom periodu, ali se poslije 20-25 minuta igre ponovo javio stari problem. Imam utisak da se neće oporaviti tako brzo. Moraće da postigne mnogo dobru formu da bih ga ponovo stavio u tim", rekao je holandski stručnjak.

Deko je odigrao 23 utakmice u Premijer ligi i postigao tri gola, otkako je za osam miliona funti ljetos stigao na Stamford Bridž iz Barselone.

Izvlačenje parova četvrtfinala i polufinala Lige šampiona zakazano je za 20. mart.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC