• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pucnjava u Buenos Airesu, ovacije Rikelmeu

Pucnjava uoči meča Boka Juniors - Argentinos Juniors (3:0) i ovacije Rikelmeu obilježili su vikend u argentinskoj Klausuri.

 Pucnjava u Buenos Airesu, ovacije Rikelmeu Izvor: MONDO

Drugi put u posljednjih nedjelju dana dve sukobljene frakcije navijača Boke Juniors izazvale su nerede u kojima je korišćeno vatreno oružje.

U opštem metežu, kako navode svjedoci, ispaljeno je najmanje pet metaka, a žrtve su bili slučajni prolaznici, jedna 85.godišnja starica i muškarac star 55. godina.

Žena je pogođena u nogu, a muškarac u glavu, ali su oboje van životne opasnosti, javili su lokalni mediji. Prema istim izvorima u neredima je učestvovalo najmanje sto ljudi, od kojih je šestoro uhapšeno.

Na samom stadionu nije bilo nereda, ali je zato selektor argentinskog nacionalnog tima Dijego Maradona "proglašen izdajnikom" zbog sukoba sa ljubimcem domaćih navijača Rikelmeom, koji je izjavio da više ne želi da igra za reprezentaciju dok je Maradona na njenom čelu.

Naravno, Rikelme je dočekan ovacijama zbog tog gesta. Na ruku mu je išlo i izdanje saigrača koji su bez problema "preslušali" protivnika i golovima Forlina, Figueroe i Palasija ostvarili ubjedljivu pobjedu - 3:0.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC