• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivić: Ko omalovažava Zvezdu?

I pored utiska da tim do ulaska Koromana u 40. minutu nije igrao dobro, u Zvezdi za gubitak dva boda protiv OFK-a okrivljuju sudije.

 Ivić: Ko omalovažava Zvezdu? Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde prvi put nisu pobijedili kada im je sudio Dejan Filipović iz Beograda. Poslije tri pobjede, nad Obilićem (2:3), Partizanom (1:0) i OFK Beogradom (5:1), uslijedio je i čudan remi na Karaburmi u subotu (2:2), poslije kojeg je sa Marakane stiglo pitanje - kome smeta Crvena zvezda?!

U 20. kolu Superlige, OFK Beograd je vodio sa 2:0, imao igrača više od 49. minuta, ali su crveno-bijeli preko rezerviste Ognjena Koromana u 60. i kapitena Nenada Milijaša u drugom minutu nadoknade došli do boda. Ipak, pored utiska da tim do ulaska Koromana u 40. minutu nije igrao dobro, u Zvezdi za gubitak dva boda okrivljuju sudije.

"U drugom poluvremenu igralo se jedva 20 minuta, a nadoknađeno je samo šest", rekao je za sportski direktor kluba Ilija Ivić, a prenio “Sport”.

Zvezda je izborila remi u nadoknadi vremena na Karaburmi, u dijelu meča kada je primila gol u vječitom derbiju od Partizana (1:1). Tada su crveno-bijeli bili nezadovoljni zbog toga što nije ranije dosuđen kraj.

"Možda ne bi trebalo da pričam o tome, ali ne dozvoljavam da neko svojim režijama pravi od Zvezde mali klub i da omalovažava trud fudbalera. Igrali smo sa desetoricom protiv OFK Beograda i sudija. Osjećam potrebu da zaštitim igrače, sve to i još mnogo toga ću reći na redovnom brifingu sa novinarima", ljut je bio Ivić, poslije vikenda tokom kojeg je Partizan pobjegao na devet bodova prednosti.

U trećem minutu meča, Kleo je u duelu sa odbranom OFK Beograda oduzeo loptu rivalu i asistirao Ivanu Tričkovskom za gol, ali je Filipović procijenio da je Brazilac posjed ostvario uz prekršaj nad protivnikom. Potom su plavo-bijeli postigli dva gola, uz loše reakcije odbrane iz koje je trener Čedomir Janevski izostavio do subote standardnog Đorđa Tutorića.

Na drugoj polovini terena ništa nije funkcionisalo, dok zbog povrede Mirnesa Šišića u 40. minutu u igru nije ušao Ognjen Koroman. Njega i Nikolu Lazetića, koji su bili suspendovani nedjelju dana prije toga na meču protiv Napretka (4:0), Janevski nije vratio u startnih 11.

"Već kod gola Tričkovskog je prevršena svaka mjera, a kasnije smo bili svjedoci još nekih loših sudijskih odluka", rekao je mladi reprezentativac Nenad Tomović, koji je prvi put igrao u tandemu sa novajlijom iz Rada, Nemanjom Pejčinovićem.

Štoper je aludirao na isključenje Džefa Silve u 49. minutu, poslije koškanja kraj aut linije sa službenim licem sa klupe OFK Beograda. Razlog je bio taj što Silvi nije odmah dodana lopta da izvede aut.

"Pa, on ne razumije srpski i samo je žurio da izvede aut. Zar je to vrijedno drugog žutog kartona?", pita Tomović.

Koroman je svjestan da je Partizan prilično odmakao, ali ne odustaje od titule.

"Vjerujem da možemo da pobijedimo sve do kraja. Biće teško, ali nema predaje", optimista je Koroman.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC