• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deko pred dugim odmorom

Fudbaler Čelsija i reprezentacije Portugala Deko obnovio je povredu tetive koljena i najvjerovatnije će propustiti ostatak sezone u Premijer ligi.

 Deko pred dugim odmorom Izvor: MONDO

Portugalac brazilskih korijena se povrijedio na nedeljnom meču 29. kola protiv Mančester sitija (1:0) i sudeći po izjavi menadžera londonskog tima Gusa Hidinka, prognoze nisu nimalo optimistične.

"Plašim se da je za Deka sezona završena. Iako nismo dobili zvaničan izvještaj klupskih ljekara, ne vjerujem da će se oporaviti prije ljeta", rekao je holandski stručnjak, koji paralelno sa "plavcima" s klupe predvodi reprezentaciju Rusije.

Deko, čije je pravo ime Anderson Luis de Souza, početkom sezone iz Barselone stigao je na "Stemford Bridž" i već u prvim mečevima nagovijestio da će biti veliko pojačanje za Engleze.

Nakon što je postigao dva gola u prve dvije utakmice, uslijedili su problemi sa povredama, pa je u svim takmičenjima upisao samo 29 nastupa i još jednom zatresao mrežu protivnika.

U karijeri je još branio boje brazilskog Korintijansa, te portugalskih ekipa Alverka i Salgeiroš, prije dolaska u slavni Porto, s kojim je 2004. godine osvojio Ligu šampiona.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC